ohodnotit

Démonický vítr

Demon Wind

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Démonický vítr

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.3.2014
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.6.2009
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2016
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.5.2009
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2010
Medousek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2008
Hellish_Satanica
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2006
JARUN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.9.2013
demon.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.2.2010
A.d.i.s.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2009
j2x
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39395minih39395King Kong (2005) 
King Kong n
minih149257minih149257Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) 
The Autopsy of Jane Doe n
minih17662minih17662Radikální řez (1983) 
n
minih36696minih36696Krev zmizelého (2005) 
Krev zmizelého n
minih43522minih43522O princezně, která ráčkovala (1988) [TV inscenace] 
O princezně, která ráčkovala n
minih45737minih45737Anakonda 4: Cesta krve (2008) [TV film] 
Anaconda 4: Trail of Blood n
minih97236minih97236Hrozny smrti (1978) 
Les raisins de la mort n
minih42833minih42833Krvavý diamant (2006) 
Blood Diamond n
minih28105minih28105Americké psycho (2000) 
American psycho n
minih137878minih137878Nebezpečné pokušení (2015) 
Knock Knock n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.3 % (11)
2   - Pitryx
7   - Prasoid
6   - marci22
9   - tomast
8   - zazrakpave
6   - Medousek
10 - Hellish_Sa
9   - JARUN
10 - demon.cz
9   - A.d.i.s.
9   - j2x
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154566
Osobností: 640016
Fotografií: 588861
Plakátů: 279928
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Pocta pro Juggery (1989)

Pocta pro Juggery
Film má celkem vysoké   hodnocení a já přemýšlím   proč. Je to   postapokalyptický béčko o   podivném sportu v aréně. Je   to drsný, je to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Plivu na váš hrob (2010)

Plivu na váš hrob
Hned ze začátku bych chtěl   pochválit skvělou kameru a   stejně tak skvěle barvy,   které filmu dodávají   šťávu a nejen to. Docela se   více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Pomsta (2017)

Pomsta
Tenhle výborný film, který   doprovází stejně tak   výborná kamera je o   holčině která se chce   prostě pomstít za   znásilnění, jak to už více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Kohout plaší smrt (1961)

2019

Kohout plaší smrt
Film viděn začátkem r.2019   a z tohoto zorného úhlu   musím říct, že se mi   zpracování líbilo.   Samosebou nahrává   komunistům, ale i tak... více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

Texaský masakr motorovou pilou
Snad se nenajde člověk, nebo   minimálně fanoušek hororů,   který neslyšel o tomto   snímku. Film, který   odstartoval subžánr Slasher   horor, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.107/0.076