reklama
 
ohodnotit

Dekalog VI. [TV film]

Dekalog, szesc

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
58 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog VI.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15903minih15903Planeta opic (1968) 
Planet of the Apes n
minih41424minih41424Zavaleni (2006) [TV film] 
Caved In n
minih49374minih49374Po stopách hvězd: Jan Přeučil (2009) 
n
minih10326minih10326Knight Rider (1982) [TV seriál] 
Knight Rider n
minih28381minih28381Železný obr (1999) 
The Iron Giant n
minih32671minih32671V ložnici (2001) 
In the Bedroom n
minih16343minih16343Pomáda (1978) 
Grease n
minih12661minih12661Mlčení dr. Evanse (1973) 
Molčanije doktora Ivensa n
minih8025minih8025Hadí vejce (1977) 
The Serpent's Egg n
minih39743minih39743Hrdinové z říše Gaja (2004) 
Back to Gaya n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (8)
10 - Faye
8   - davidek
4   - R.RICKIE
9   - kmara
10 - Johnny1
8   - Extraktor
8   - skaver
7   - leokata
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575810
Plakátů: 273880
Obsahů a biografií: 139052

Poslední komentáře

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zlodějka knih (2013)

Zlodějka knih
Film předcházela samá   chvála a je třeba přiznat,   že oprávněná. Velmi   povedená filmová adaptace   mě nezklamala. Výborná   kamera a podmanivá hudba.

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Everly (2014)

Everly
Udivilo mě, že roli v týhle   řezničině dali Šelmě,   když původně chtěli   "neobdařenou" blondýnu (bez   urážky). Je to úlet, u   kterýho se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.197/0.157