ohodnotit

Dekalog VI. [TV film]

Dekalog, szesc

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
58 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog VI.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.8.2018
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9285minih9285Jak se dělá smích (1980) 
n
minih39653minih39653Doblba! (2005) 
Doblba! n
minih105040minih105040Tábor 14 (2012) 
Camp 14: Total Control Zone n
minih32942minih32942Hotel Herbich (1998) [TV seriál] 
n
minih34031minih34031Čtvrtý anděl (2001) 
The Fourth Angel n
minih40260minih40260Hlas smrti (2005) 
White Noise n
minih2333minih2333101 dalmatinů (1996) 
101 Dalmatians n
minih20027minih20027Světla velkoměsta (1931) 
City Lights n
minih15686minih15686Persona (1966) 
Persona n
minih11512minih11512Liška pouště (1951) 
The Desert Fox n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (9)
10 - Faye
8   - cerfik
8   - davidek
4   - R.RICKIE
9   - kmara
10 - Johnny1
8   - Extraktor
8   - skaver
7   - leokata
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152765
Osobností: 637136
Fotografií: 581904
Plakátů: 276395
Obsahů a biografií: 140181

Poslední komentáře

Mission: Impossible - Fallout (2...

PROCESOR!

Mission: Impossible - Fallout
Tak akce je parádní o tom   žádná. Tom podává na   svůj věk zdrcující výkon   na hranici lidských   možností a na to, že je to   jenom herec, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Mars (2018)

Hloupost

Mars
Nikdy jsem nehodnotil pouze z   ukázek na webech, ale tohle   je otřesný dá se z nih   vyvodit jak bude asi tato   trapárna vypadat!! A podle   více >

Autor: mavin

Poklad z půdy (2018) [TV pořad]

Haha že poklad!?

Poklad z půdy
Pan videostop asi nemá   dočeho píchnou tak vzal i   tuto velmi trapnou   napodobeninu dobrého a   zajímavějšího pořadu   zahraniční tv!!! No více >

Autor: mavin

Den pátý (2016) [TV epizoda]

Krávovina

Den pátý
Proč se ústav jmenuje   Rubava!?? Lepší a   trefnější by byla kntb v   Gottwaldově tam je ještě   víc MudrLantů a odporníků   na všechno!! Tam více >

Autor: mavin

Den třetí (2016) [TV epizoda]

Krávovina

Den třetí
Proč se ústav jmenuje   Rubava!?? Lepší a   trefnější by byla kntb v   Gottwaldově tam je ještě   víc MudrLantů a odporníků   na všechno!! Tam více >

Autor: mavin

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.157/0.117