reklama
 
ohodnotit

Dekalog V. [TV film]

Dekalog, piec

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
53 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog V.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2009
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.2.2014
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15949minih15949Creepshow: Plíživý děs (1987) 
Creepshow 2 n
minih7567minih7567Fany (1995) 
Fany n
minih24709minih24709Svatební cesta (1938) 
Svatební cesta n
minih28387minih28387Piráti ze Silicon Valley (1999) [TV film] 
Pirates of Silicon Valley n
minih53995minih53995Netopýři: Chuť krve (2007) [TV film] 
Bats: Human Harvest n
minih36640minih36640Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda (2003) 
Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd n
minih32311minih32311Deep Purple / In Concert with the London Symphony Orchestra (1999) 
Deep Purple / In Concert with the London Symphony Orchestra n
minih23457minih23457Záhada hlavolamu (1993) 
Záhada hlavolamu n
minih45404minih45404Harvie Krumpet (2003) 
Harvie Krumpet n
minih24837minih24837Zatykač na královnu (1973) 
Zatykač na královnu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (9)
8   - Faye
8   - davidek
4   - R.RICKIE
10 - kmara
10 - Johnny1
8   - Extraktor
8   - skaver
9   - vejt
7   - leokata

TV Program

ČT1 - Letní přeháňka (1987) [TV epiz...

10:55 - 12:00

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Maro...

11:00 - 11:50

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Inga Lindström: Rodinná pouta ...

10:25 - 12:15

83 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151241
Osobností: 635287
Fotografií: 575822
Plakátů: 273903
Obsahů a biografií: 139058

Poslední komentáře

Tajné pohřby (2012) [TV epizoda]

Tajné pohřby
Tenhle díl byl i malinko   vtipnej, Ivana Jirešová jako   zlatokopka co balí jednoho   chlapa za druhým.   Podvodníček co ji chtěl   okrást, to více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.165/0.128