reklama
 
ohodnotit

Dekalog V. [TV film]

Dekalog, piec

Žánr:
Země:
Rok:
1988
Délka:
53 minut

Celkové hodnocení filmu Dekalog V.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2009
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.3.2015
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2011
skaver
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.2.2014
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih32618minih32618Protiúder (2002) 
Collateral Damage n
minih24488minih24488Větrná hora (1955) 
n
minih5389minih5389Čaroděj ze země Oz (1990) 
Wizard of Oz n
minih43713minih43713Hlas smrti 2: Světlo (2007) 
White Noise: The Light n
minih42387minih42387Drážďany (2006) [TV film] 
Dresden n
minih16284minih16284Policajt v Africe (1977) 
Piedone l´africano n
minih10825minih10825Kronika žhavého léta (1973) 
n
minih31878minih31878Atentát (1996) [TV film] 
Unabomber: The True Story n
minih47182minih47182Cesta na západ (1967) 
The Way West n
minih41787minih41787Naprosto osvětleno (2005) 
Everything Is Illuminated n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - Faye
8   - davidek
4   - R.RICKIE
10 - Johnny1
10 - kmara
8   - Extraktor
8   - skaver
9   - vejt
7   - leokata
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.182/0.145