Zari
ohodnotit

Decapoda Shock

Žánr:
Rok:
2011
Délka:
9 minut

Obsah filmu Decapoda Shock

 
Astronaut, jenž se stal účastníkem podivné nehody na vzdálené planetě, se konečně vrací domů na Zemi. Nic ovšem není jako dřív. Ani on. Ti, kdo to způsobili, neuniknou strašlivé odplatě.
pragueshorts.com

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.7.2014
Decapoda Shock
Po ruce pár lahváčů, celý večer před námi   a lenost tak velká, že nám nedovolila vstát   ani z gauče. Nejlepší možností bylo tedy   zapnout telku a strávit čas sledováním   nějakého intelektuálního počinu. Navíc když   se běloruska Anna nabídla, že má u sebe   festivalové filmy, které sice oficiálně   promítat nesmí, ale protože se jí fakt hodně   líbím, tak udělá výjimku (pod podmínkou že   to na ní nekecneme a nenapíšeme na žádnou   filmovou databázi). Jako první vybrala   španělský Decapoda Shock a já hned věděl,   že tato potetovaná kráska by viděla mainstream   i v Karlových Varech.
Představte si   kosmounauta, kterého na nějaké planetě kousne   rak (nebo krab?) - odtud název Decapoda, jako   desetinožec, kam tato stvoření patří - a on   zmutuje a stane se z něj račí muž (nebo   krabí?), prostě jako doktor Zoidberg z   "Futuramy" - Anna samozřejmě   "Futuramu" neznala, takže mi nemohla tu   podobu potvrdit. Chcete-li tedy něco ve stylu co   jste nikdy před tím na tuty neviděli, je   Decaoda Shock tou pravou volbou. Teď už jen   musíte potkal Annu a přesvědčit jí, že to na   ní nikde nenapíšete...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Neporažení

Neporažení

Naposled navštívené:
Neporažení

Neporažení