NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Daleko od domova - Dobrodružství žlutého psa

Far From Home: The Adventures of Yellow Dog

Další název:
Dobrodružstvá Žltého psa
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu Daleko od domova - Dobrodružství žlutého psa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.7% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2008
red_dragonfly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.3.2012
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.3.2013
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2009
ktomcio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2020
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.5.2011
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2007
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
misa23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih165634minih165634Vše je pravdivé (2018) 
All Is True n
minih142210minih142210Labutí píseň (2015) [TV film] 
Away and Back n
minih20784minih20784Teoréma (1968) 
Teoréma n
minih134786minih134786Jako ty (2015) 
Equals n
minih12618minih12618Mladá čarodějnice (1988) 
Teen Witch n
minih37432minih37432Pasca (1981) [TV film] 
Pasca n
minih74282minih74282Total Recall (2012) 
Total Recall n
minih49461minih49461Ach, Bože (1977) 
Oh, God! n
minih22408minih22408Věříme v boha? (1980) 
In God We Tru$t n
minih28438minih28438Nora (2000) 
Nora n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.7 % (12)
6   - curil
6   - Kuvik
9   - satyr
9   - rosta12
2   - red_dragon
10 - POČÍTAČ
7   - KURUAZIE
6   - ktomcio
10 - fidelio
7   - vrub
10 - Gepardice7
10 - misa23
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 175553
Osobností: 674151
Fotografií: 701799
Plakátů: 333872
Obsahů a biografií: 160505

Poslední komentáře

Chaplin obětí nešťastné lásky (1...

Chaplin obětí nešťastné lásky
Tentokrát se Chaplin   představí jako pán z   vyšších vrstev, kterého   jeho nastávající přistihne   jak objímá služku. I když   jde o více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Človíček Tate (1991)

Človíček Tate
Z mého pohledu překvapivë   vydařený režijní debut   slavné herečky Jodie Foster,   která si i zde zahrála   hlavní roli. Zajímavý film   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Důvěrný nepřítel (2017)

Upřímně,

Důvěrný nepřítel
když jsem si přečetl o čem   to má být, tak jsem si   říkal, že v českém   podání to nemůže dopadnout   dobře. Nakonec jsem byl   celkem mile více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Meč a čaroděj (1982)

Meč a čaroděj
Režisérský debut Alberta   Pyuna, od kterého je u nás   asi nejznámější snímek s   Jeanem-Claudem Van Dammem   ´Cyborg´ (1989), vznikl ve   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Teror v Římě (1976)

Teror v Římě
Opravdu drsné poliziesco,   které nešetří mnoha   násilnými scénami. I když   je krutost scén někdy (ne   vždy) ztlumena jednoduchými   triky, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení