reklama
 
ohodnotit

Daleko od domova - Dobrodružství žlutého psa

Far From Home: The Adventures of Yellow Dog

Další název:
Dobrodružstvá Žltého psa
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
81 minut

Celkové hodnocení filmu Daleko od domova - Dobrodružství žlutého psa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2008
red_dragonfly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
21.3.2012
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.3.2013
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.5.2011
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2007
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
misa23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45880minih45880Otázka života a smrti (1946) 
A Matter of Life and Death n
minih70767minih70767Odsouzení (2010) 
Conviction n
minih45718minih45718Jednotka Uro (2006) 
Uro n
minih17606minih17606Purpurový déšť (1984) 
Purple Rain n
minih4073minih4073Bílý Bim, černé ucho (1977) 
Belyj Bim - Čornoje ucho n
minih28454minih28454Carmelo and Me (2000) 
Carmelo and Me n
minih18711minih18711Sex a Zen (1992) 
Sex And Zen - Rou pu tuan zhi tou qing bao jian n
minih25023minih25023Šerifové (1998) 
U.S. Marshals n
minih134404minih134404Dheepan (2015) 
Dheepan n
minih35216minih35216Mezi cizinci (2002) 
Cuori estranei n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.2 %
6   - curil
6   - Kuvik
9   - satyr
9   - rosta12
2   - red_dragon
10 - POČÍTAČ
7   - KURUAZIE
10 - fidelio
7   - vrub
10 - Gepardice7
10 - misa23
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147965
Osobností: 626696
Fotografií: 562684
Plakátů: 266874
Obsahů a biografií: 135808

Poslední komentáře

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.496/0.447