Duben
ohodnotit

Ďáblova slza [TV film]

The Devil's Teardrop

Další název:
V zajatí strachu (SK); Die Spur der Teufelsträne
Rok:
2010
Délka:
89 minut
„Minulost se vrací, i když ji nečekáte.“
Popis / Obsah / Info k filmu Ďáblova slza
Washingtonské nádraží se stane místem tragédie, kde neznámý útočník postřílí sedm lidí a stihne utéct. Chvíli poté dostane místní radnice vzkaz, že útok se bude opakovat každých 24 hodin, dokud nebude zaplaceno výkupné 20 milionů dolarů. Ve městě je zabit neznámý muž, který má u sebe diktafon s vyděračským vzkazem a policie ho pokládá za útočníka. FBI ale odhalí, že pracoval na objednávku. Případ dostane na starost agentka Margaret Lukasová, která požádá o pomoc soudního analytika Parkera Kincaida. Ten před lety pomocí analýzy písma odhalil sériového vraha, kterému se však podařilo uprchnout během cesty do věznice a poté zaútočit na Parkerovu rodinu. I když vědec nechce o FBI ani slyšet, Margaret ho přemluví ke spolupráci. Celý tým brzy vypátrá místo, kde vrah psal dopisy. Brzy je jasné, že se opět jedná o léčku s nastraženou bombou. Přesně podle výhrůžek se útok opakuje, tentokrát zemře devět lidí. Mnoho času nezbývá, přesto se Parkerovi podaří odhalit klíčovou informaci.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Ďáblova slza
V tomto napínavém dramatu se vysloužilý agent FBI vrací zpět do sedla, aby pomohl vyřešit případ nebezpečného maniaka, jenž terorizuje Washington.

Na nádraží ve Washingtonu někdo zastřelil sedm lidí. Po tomto útoku FBI dostane varování, že podobná zvěrstva se budou opakovat každých 24 hodin do té doby, než mu vyplatí částku 20 miliónů amerických dolarů. Jediným vodítkem k dopadení vraha je ručně napsaný vzkaz, a tak se zvláštní agentka Margaret Lukas (Natasha Henstridge) obrací na soudního analytika Parkera Kincaida (Tom Everett Scott). Kincaid je bývalý agent FBI, který odešel ze služby poté, co uprchlý vrah zaútočil na jeho syna, ve snaze se mu pomstít. Zatímco pomáhá vypátrat dalšího maniaka, bojuje ve svém soukromém životě se svou bývalou ženou o to, co je mu v životě nejdražší – o své děti.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:45

33 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

09:15 - 09:45

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:30 - 10:55

3 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

23 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178293

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10