reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu D.O.G. - Zakázané triky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.7.2011
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33663minih33663Zkouška věrnosti (2001) 
Tempted n
minih12668minih12668Mlčenlivý (1973) 
Le Silencieux n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n
minih19336minih19336Somrák z Beverly Hills (1986) 
Down and Out in Beverly Hills n
minih24837minih24837Zatykač na královnu (1973) 
Zatykač na královnu n
minih88804minih88804Hostitel (2013) [2k digital] 
The Host n
minih46647minih46647Chaplin bankovním sluhou (1915) 
The Bank n
minih139168minih139168Houslista (2015) 
Tudo Que Aprendemos Juntos n
minih36930minih36930Boj v temnotách (1987) 
Nightmaster n
minih34001minih34001Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (2003) [TV seriál] 
Nemocnice na kraji města po dvaceti letech n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.8 %
4   - curil
5   - Agostino
5   - satyr
5   - karesm
6   - Alfonc
4   - pet007
10 - kata18
4   - Collie
4   - Status
4   - jjano
6   - Pefto
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.358/0.323