reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu D.O.G. - Zakázané triky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.4.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.7.2011
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60339minih60339Zázraky přírody (2009) [TV cyklus] 
Zázraky přírody n
minih96050minih96050Souboj zabijáků (2012) 
One in the Chamber n
minih4939minih4939Carmen (1983) 
Carmen n
minih4230minih4230Blázni v kempu (1988) 
State Park n
minih103301minih103301Jak bude? (2012) 
Future Weather n
minih132762minih132762Afrika I. - Z Maroka na Kilimandžáro (1952) 
Afrika I. - Z Maroka na Kilimandžáro n
minih129408minih129408Grace (2014) 
Grace n
minih4495minih4495Boty plné vody (1976) 
n
minih36075minih36075Kytička pro Algernona (1999) 
Flowers for Algernon n
minih57528minih57528Bratz 6 - Veselé Vánoce (2008) [DVD] 
Bratz babyz save christmas n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.8 %
4   - curil
5   - Agostino
5   - satyr
5   - karesm
6   - Alfonc
4   - pet007
10 - kata18
4   - Collie
4   - Status
4   - jjano
6   - Pefto
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146712
Osobností: 622345
Fotografií: 554742
Plakátů: 263342
Obsahů a biografií: 134565

Poslední komentáře

Sněhulák (2017)

Čekal jsem více...

Sněhulák
Není to špatný film,   oceňuji atmosféru, kameru,   lokace, hudbu... Četl jsem   knihu a bohužel scénář   příběh natolik   zjednodušil, že to pro mne   bylo zklamaní.

Autor: irm | Hodnocení: 6 / 10

Okresní přebor (2010) [TV seriál...

Okresní přebor
pro mě je okresní přebor   jeden z nejlepších českých   seriálů. vlastně   nejlepší. jsem ženská,z   města,fotbal nehraju a   nezajímá mě. více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 10 / 10

Kamarád v nouzi (2015) [TV epizo...

Kamarád v nouzi
Vcelku dobře udělaný   seriál, který se dá   zkouknout, ne každý   člověk, který je oslavován   je hrdina. Hrdinou není ani   disident Ryba, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Temná legenda 2 (2000)

Temná legenda 2
Další trapná slasher   pí*ovina. Tímto dílem to   mělo skončit, aby nedošlo   k natočení třetího dílu.   Naprostá ztráta času.   Temná legenda více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 3 / 10

Temná legenda 3 (2005) [Video]

Temná legenda 3
I když jsem to nečekala,   tak Temná legenda 3 je   lepší, než její starší   "sourozenec". Legenda o   Krvavé Mary není sice nic   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.556/1.285