ohodnotit

Cvoci

Crazy People

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
92 minut
„Mistr reklamy nečekaně najde nové talenty a nový smysl žicota v blázinci.“

Celkové hodnocení filmu Cvoci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 49% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2008
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
26.1.2014
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.3.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.8.2014
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.8.2008
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.6.2015
Divacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2014
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.7.2014
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.5.2015
christiano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih144958minih144958Týden a den (2016) 
Shavua ve Yom n
minih105459minih105459Interstellar (2014) [2k digital] 
Interstellar n
minih135467minih135467Spící agent (2015) 
American Ultra n
minih20110minih20110Šampióni 3 (1996) 
D3: The Mighty Ducks n
minih28141minih28141Krása divokých koní (2000) 
All the Pretty Horses n
minih33911minih33911Bílý indián (2000) 
Wind River n
minih63348minih63348V síti lží (2009) [TV film] 
Web of Lies n
minih100131minih100131Inspektor Regan (2012) 
The Sweeney n
minih41130minih41130Silák a strašidla (1999) [TV inscenace] 
Silák a strašidla n
minih60586minih60586Nezničitelná láska (2004) 
Enduring Love n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

49 % (10)
6   - curil
1   - Pitryx
5   - Kuvik
2   - PORTER
5   - Lynette
6   - cerfik
6   - Divacek
10 - Gremmie
3   - Abika
5   - christiano

TV Program

ČT1 - Nahá pastýřka (1966)

14:20 - 15:55

88 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Úžasné hotely

15:20 - 16:10

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

15:00 - 15:55

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:25 - 16:25

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167965
Osobností: 664525
Fotografií: 657945
Plakátů: 316200
Obsahů a biografií: 154768

Poslední komentáře

Spider-Man: Daleko od domova (20...

Prosím už dost!

Spider-Man: Daleko od domova
Já Vám nějak nevím, ale   verzeSpider-Mana v podobě   Toma Hollanda mi vůbec   nesedí. Nevím proč v   každém díle musí být   nutně zmínka na více >

Autor: AtemuLukas | Hodnocení: 6 / 10

Kovbojové a vetřelci (2011)

Kovbojové a vetřelci
Zajímavé pojetí, udělat z   westernu sci-fi. Nejdřív   jsem se bál, že to bude   spíše komedie, ale nakonec   to ušlo. Jen mi trochu   neseděli ti vetřelci.   Přišli mi tak nějak blbí.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 6 / 10

Jezerní královna (1997)

Jezerní královna
Jedna z koprodukčních   česko-německých pohádek,   které natočil Václav   Vorlíček v polovině 90.let.   Technicky precizní   filmařské řemeslo, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Národní třída (2019)

Národní třída
Chápu, že se asi najde   nemálo lidí co se u toho   pobaví. Je už prostě   taková doba a fungují   takové trendy. Z mého   pohledu je to ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Kto je ďalší? (2018)

Kto je ďalší?
Prvni pribeh nic moc, druhy uz   lepsi a u posledniho pribehu   jsem ani nedutal a nakonec mi   vyrazil dech.

Autor: casesik | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení