reklama
 
ohodnotit

Člověčina

Rok:
1974
Délka:
13 minut

Celkové hodnocení filmu Člověčina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2011
BOS3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2011
Decc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2009
narvah
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21565minih21565U nás v Kocourkově (1934) 
U nás v Kocourkově n
minih27048minih27048Draculův švagr (1996) [TV seriál] 
n
minih12905minih12905Atentát (1997/3) 
Most Wanted n
minih13795minih13795Nebezpečný útěk (1990) 
Narrow Margin n
minih28921minih28921Between The Cheks I (1990) 
Between The Cheks n
minih8563minih8563Hořký podzim s vůní manga (1983) 
Hořký podzim s vůní manga n
minih42778minih42778Druhá světová válka (Rozdělení & dobytí) - 3. díl (1943) 
World War II: Divide & Conquer n
minih47930minih47930Smrt čeká všude (2008) 
The Hurt Locker n
minih24693minih24693Pásla kone na betóne (1982) 
Pásla kone na betóne n
minih111631minih111631Najkrajší kvet (1982) [TV inscenace] 
Najkrajší kvet n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 % (7)
10 - pataamat
6   - Kuvik
10 - sakro
10 - BOS3
7   - vrub
10 - Decc
10 - narvah

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Okupace očima okupantů

18:15 - 18:45

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

19 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:55

54 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151314
Osobností: 635424
Fotografií: 576000
Plakátů: 274066
Obsahů a biografií: 139129

Poslední komentáře

Vyrovnávání účtů (1971)

Vyrovnávání účtů
Gregory Peck, John Wayne,   Jimmy Stewart, Gary Cooper,   muži kolem 190 cm a více; tk   mají vypadat představitelé   zákona ve westernech. Do více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

Top Secret (1997)

Top Secret
Nic naplat, je to špatný   film a to po všech   stránkách. Námět   příběhu až moc jednoduchý   a scénář spíchnutý snad   za večer. Teroristická více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Vyhubení (2018)

Vyhubení
NETFLIX má dobré nápady a   náměty, ale horší a někdy   levnější zpracování a to   je škoda. Zde tento film má   zajímavé téma a konec,   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

1942 (2012)

Hlad, zima, smrt roku 1942...

1942
Je to už dlouho co jsem   viděl tenhle film, bohužel   léta tu nebyl, nešlo ho   hodnotit. Je to hrozně   dlouhé a občas táhlé a   pomalé. Na více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Příběh (2018)

Příběh
Příspěvek americké   režisérky Jennifer Fox k   proklamované kampani me too   (tedy "já také") čerpá   údajně z vlastních   zážitků režisérky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.146/0.113