reklama
 
ohodnotit

Cizím vstup povolen

Postoronnim vchod razrešen

Další název:
Посторонним вход разрешен
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
72 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1987

Celkové hodnocení filmu Cizím vstup povolen

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.10.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.5.2015
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.3.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.10.2010
TommyKindernay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24388minih24388Žít a zemřít v L.A. (1985) 
To Live and Die in L.A. n
minih13837minih13837Nehoda na SILU 7 (1988) [TV film] 
Disaster at SILO 7 n
minih76458minih76458Naslouchej svému srdci (2010) 
Listen to Your Heart n
minih57047minih57047Arizona Colt (1966) 
Il pistolero di Arizona n
minih6998minih6998Dům z karet (1993) 
House of Cards n
minih7566minih7566Fantozzi ve škole (1995) 
Io no spik inglish n
minih9789minih9789Jules a Jim (1962) 
Jules et Jim n
minih43891minih43891Šokující Asie (1976) [DVD] 
Shocking Asia; Shocking Asia II: The Last Taboos; Shocking Asia III: After Dark n
minih87640minih87640Opravdová mladá dívka (1976) 
Une vraie jeune fille n
minih57931minih57931Severní blata (2006) 
Mýrin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
2   - curil
1   - Pitryx
2   - Kuvik
10 - dederon
6   - rosta12
9   - TommyKinde
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150162
Osobností: 632919
Fotografií: 573509
Plakátů: 272259
Obsahů a biografií: 138081

Poslední komentáře

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Řidič (2011)

Keď sa to všetko vymkne spod kontroly

Řidič
Strašne zvláštny film,   ktorý podľa mojich   kritérií by sa mi vôbec   nemal páčiť. Začína to   oboznámením sa so situáciou   hlavného hrdinu. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Talisman (2012)

Talisman
Cesty za štěstím jsou   různorodé, avšak přesto   mají jedno společné. Vždy   jsou velice vrtkavé.   Tentokrát se jedná o   příběh o válečném více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Terminátor 2: Den zúčtování (199...

Terminátor 2: Den zúčtování
Pokračování stavěné na   efektech, které se   maximálně povedly.   Kapkovité skládání   Terminátora a jeho   procházení mřížemi   dokáže více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.52/0.47