reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cizím vstup povolen

Postoronnim vchod razrešen

Další název:
Посторонним вход разрешен
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
72 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1987

Celkové hodnocení filmu Cizím vstup povolen

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.10.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.5.2015
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.3.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.10.2010
TommyKindernay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39630minih39630Dítě z Marsu (2007) 
The Martial Child n
minih37139minih37139Bridget Jonesová: S rozumem v koncích (2004) 
Bridget Jones: The Edge of Reason n
minih76328minih76328Rakeťáci (2008) 
Pretty Bird n
minih40742minih40742Pi (1998) 
Pi n
minih68566minih68566Maturiťák (2011) 
Prom n
minih29469minih29469Casper a strašidelné Vánoce (2000) [Video] 
Casper's Haunted Christmas n
minih47678minih47678Ruiny (2008) 
The Ruins n
minih16765minih16765Povídky z New Yorku (1989) 
New York Stories n
minih47029minih47029Sexy botky (2005) 
Kinky Boots n
minih57490minih57490Zmizelý (2008) 
The Disappeared n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
2   - curil
1   - Pitryx
2   - Kuvik
10 - dederon
6   - rosta12
9   - TommyKinde

TV Program

ČT1 - O zlé a dobré vodě (1997) [TV ...

13:05 - 14:10

27 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

13:15 - 13:40

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Jak překazit svatbu (2014) [TV...

13:30 - 15:15

2 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

13:15 - 13:55

17 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253991
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.761/0.732