Zari
ohodnotit

Obsah filmu Cherry

 
Mladý student Cherry (Tom Holland) prožívá svou velkou lásku s Emily (Ciara Bravo). Vše se zdá být jako pohádka, dokud mu neoznámí, že se chystá přestoupit na jinou školu - a rovnou do jiného státu. Cherry zdrcený touto zprávou se rozhodne narukovat do armády. V přijímači udělá zkoušky na zdravotníka. Ještě před narukováním se k sobě vrací a rozhodnou se, že se vezmou. Hrůzy, které zažije ve válce, ho navždy poznamenají. Domů se vrací po dvou letech jako hrdina, ale navždy poznamenán PTSD (posttraumatická stresová porucha).

Autor: PROCESOR
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

PROCESOR
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2021
PROCESOR!
Snímek mě hned napoprvé zasáhl. Jak se z   mladé krásné zamilované dvojice, stane, že   jsou za pár let trosky. Film se úplně nesnaží   ukázat na někoho prstem a nechává na   divákovi, aby rozhodnul. Netlačí do jasných   odpovědí a rozsudků. Plyne si svým tempem.   Nesnaží se, za každou cenu šokovat, nebo   něčemu podlézat. Má svou hrdost a kráčí si   v klidu dál.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.3.2021
Velmi slušné hodnocení na ČSFD, které teď   momentálně padá dolů a trailer mě silně   navnadily. Film je profesionálně natočen se   silným příběhem a Tom Holland je   přesvědčivej a reálnej. Bohužel celé to   dolů strhává přepálená stopáž a film se   poněkud vleče. Je to škoda, vynechat několik   nepodstatných scén a snímek zkrátit, byl bych   šel s hodnocením určitě o nějakou hvězdu   nahoru.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lesy (The Woods)

Lesy
The Woods

Naposled navštívené:
Lesy (The Woods)

Lesy
The Woods