Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Chechták

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
gotop
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2010
Jako klasická komedie mi   tento film moc nepřijde,   spíše mi připomíná   Trainspotting. Pozorovat, jak   hlavní hrdinka i přes   občasné záchvaty akčnosti   provádí vše s totálně   vygumovaným výrazem, ze   kterého občas až mrazí v   zádech, to prostě stojí za   vidění. Nejlepší film s   Annou Farisovou, co jsem   zatím viděl.
Antonin_Vezekmin
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Blbost
O smažce pro smažky. Pokud   nesledujete film zhulení,   čeká vás 87 minut nudy,   zbylá jedna minuta je určena   k útrpnému pousmání se,   protože zasmát se zde není   čemu. Několikaminutové   scény zobrazující hlavní   hrdinku pod vlivem drog a   dívající se okolo sebe s   otevřenou pusou příliš   spádu filmu (který   vpodstatě žádný není)   nepomohou.

"Příběh" o   dívce, která se ráno zhulí   a účinek drog jí vydrží   celý den, kdy se snaží   získat peníze na novou   trávu, novou trávu, peníze   pro dealera, za kterým se   navíc musí dostat na   "trávový"   festival, mezitím se ještě   má dostavit na casting,   vrátit omylem ukradenou   historickou knihu a splnit   další   "povinnosti". Ač to   může znít akčně a   zábavně, není to ani   akční a ani zábavné.   Závěr filmu patrně ještě   horší než byste čekali.  

Proti   gustu..., ale mně tedy tento   film nedal zhola nic.
lipy
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.8.2008
No ja nevim no. Po tom co jsem   si precetl par komentaru k   tomuhle filmu sem byl zvedavy   jestli je to fakt tak dobry.   Nekteri to prirovnavali k   filmu Kdo huli, ten umi. A ja   bych to absolutne   nesrovnaval.. Tento film je   zcela prumerny ne li   podprumerny a snaha relativne   slavnejsich hercu byla celkem   marna...A jeste- po tom co se   takhle zhulila by nebyla   absolutne schopna toho co   delala cely film a zalomila to   hned ze startu:-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Já se tam vrátím

Já se tam vrátím
Já se tam vrátím

András Mezei

Mezei András

Naposled navštívené:
Já se tam vrátím

Já se tam vrátím
Já se tam vrátím

András Mezei

Mezei András