Zari
ohodnotit

Che shou

Che sau

Další název:
Motorway; 車手
Žánr:
Země:
Rok:
2012
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Che shou

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.10.2020
Fenomén snímku ¨Rychle a   zběsile´ (2001) dolehl i do   Hongkongu, kde vznikl na   obdobné téma snímek, který   by se dal svou jednoduchostí   přirovnat k německému   počinu ´Zběsilá jízda´   (2004). Byť pokaždé s   jiným příběhem, všechny   tyto snímky mají jedno   společné. Rychlá auta a   policistu rozhodnutého si to   s rebely v autě rozdat. Máme   tu mladého policistu Cheunga   sloužícího ve speciální   policejní jednotce tzv.   Stealth Riders, jejichž   úkolem je dopadnout   účastníky nelegálních   automobilových závodů.   Nikdo mu neunikne, dokud se po   deseti letech neobjeví   neporazitelná legenda Jiang.   Následující noční závod   v ulicích Hongkongu tak vezme   za své. Hypnotický   soundtrack, výborné noční   záběry, rychlá jízda,   spíše mlčenlivé postavy a   klidná atmosféra. Snímek   tedy obsahuje vše podstatné   a to hlavně silně   intenzivní vzrušující   atmosféru. Stejně ale jako   by tomu ještě stále něco   chybělo. Nemá to nabubřelou   energii, jako výše   zmíněný americký snímek,   a chybí tomu pevnější   charakter a emocionální   hloubka. Na druhou stranu je   však svou koncepcí hodně   přirovnáván ke snímku   ´Drive´ (2011). Buď jak   buď. Fanoušci rychlé jízdy   si užijí své, neb honiček   a kaskadérských kousků je   tu více než dost. V tomto   směru se jedná o   prvotřídní akční   thriller, jen je potřeba na   onen americký film   zapomenout.
Hugin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.1.2014
Sice natočeno v asijském   stylu a se známými herci,   ale auta mě nikdy příliš   neoslovila, k příznivcům   skřípějících brzd,   zápachu benzínu a   pálících se gum nepatřím   a k automobilovým honičkám,   i když více než dobře   natočených, mám vztah   spíše negativní. Jinak   obsaženo vše co divák   očekává od asijské akční   krimi, nezklame se. V mém   případě tedy až na ty   auta.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Toulavá kamera (2003) [TV cykl...

10:00 - 10:35

20 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitlerova tajná bomba

10:10 - 10:55

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - My, chalupáři

09:30 - 10:25

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

09:50 - 11:00

30 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Philippe Boeffard

Boeffard Philippe

Naposled navštívené:
Philippe Boeffard

Boeffard Philippe