Zari
ohodnotit

Charlie Bartlett

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
97 minut
„Charlie si otevře psychiatrickou poradnu pro spolužáky...“
Popis / Obsah / Info k filmu Charlie Bartlett
Charlie Bartlett je syn ne zrovna ideálních bohatých rodičů. Otec si odpykává trest za daňové úniky, matka trpí depresemi a Charlie je nucen se o ni starat. Protože má pocit, že není nikde vítán, tak se snaží vždy do nového kolektivu začlenit nějakým neobvyklým způsobem. Postupně je vyloučen ze všech soukromých škol, kam byl přijat. Nakonec jde studovat do státní školy, kterou vede zahořklý a alkohol milující ředitel Gardner. Charlie po čase zjistí, že nejlepší způsob jak se adaptovat v nové škole, je pomoc ostatním spolužákům s jejich problémy. Otevře si provizorní psychiatrickou poradnu na školním WC. Charlie brzy získává obdiv u spolužáků a stává se školním společenským poradcem. Jenže pak se zakouká do ředitelovy dcery?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Charlie Bartlett
Soukromá střední škola - prachy kam se podíváš, všichni študáci tu důvěrně znají alkohol i drogy. Charlie Bartlett (Anton Yelchin) do takového prostředí nezapadá a navíc ho ze školy vykopnou, což ovšem není poprvé. Zazobanému mládenci, který žije s neurotickou matkou, tudíž nezbývá než se snížit k docházce na státní střední. Ani tady sice nezapadne do kolektivu, ale časem zjišťuje, že zdejší teenageři se zase tak neliší od těch, co poznal dřív - i oni mají své problémy, se kterými nejsou schopni se vypořádat, i oni tápají. A tak Charlieho napadne spásná myšlenka zahrát si na školního psychiatra. Neoficiálně si otevře “kancelář” na pánských záchodcích, kde ostatním spolužákům radí ohledně rodičů, školy či lásky. Sám posléze zaměří svou pozornost na jednu půvabnou dívku. Bohužel to je ale Susan, dcera školního ředitele (Robert Downey Jr.)... a ten Charlieho bytostně nesnáší.

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Charlie Bartlett
Tuto nadprůměrnou komedii nám přinesl americký režisér Jon Poll. V hlavní roli se představí Anton Yelchin jako Charlie Barlett. Charlie je mladý puberťák který se snaží zapadnout do nové střední školy. Nějak se mu to nedaří tak se snaží vymyslet nějaký způsob jak dosáhnout oblíbenosti. Jednoho krásného zjistí že nejlepší jak zapadnout je pomáhat studentům, kamarádům. Se svým kamarádem si na školních záchodkách zřídí psychologickou poradnu, kde všem radí jak randit, vycházet s rodiči apod. Charlie se také zakouká do jedné dívky, ta je však dcerou ředitele a to je problém, protože ředitel ho vysloveně nesnáší.


Autor: Justik66

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pustina (2016) [TV minisérie]

20:10 - 21:10

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Polosvět veksláků

20:00 - 21:00

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Hell’s Kitchen Česko (2024) [T...

20:20 - 21:45

5 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Dvojka na zabití (2021) [TV se...

20:15 - 21:40

10 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Reklama