Zari
ohodnotit

Obsah filmu Chained

 
Sarah vyráží se synem Timem do města. Zpátky jede taxíkem, z taxikáře se ale vyklube sadistický vrah. Taxikář Bob Sarah zabije a z Tima si udělá dlouholetého otroka, kterému říká Rabbit (králík). Kluk je přivázaný na řetězu, aby neutekl. Bob i kluka učí lidské tělo. V noci jej trápí noční můra z dětství. Nadále však vraždí mladé ženy. Rabbitovi se podaří vraha zabít a tím i odhalí ponuré rodinné tajamství.

Autor: New
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Chained >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.9.2017
Velice zajímavý a povedený horrůrek, kde o   trošku vražděníčka není rozhodně nouze.   Režisérka Jennifer Chambers Lynch věděla s   čím přijít a Chained rozhodně stojí za   shlédnutí. Jedná se o typický syndrom vraha v   jehož mysli se promítají děsivé zážitky z   dětství. Tím vrahem byl tentokrát herec   Vincent D´Onofrio, jenž se zhostil právě této   role. A vcelku mu sedla. Vrah, který žije v   domě daleko od civilizace a živí se jako   taxikář, jednoho dne zastaví chlapci a jeho   matce. Ovšem mají smůlu. Odvede je k sobě a   matku zabije. Chlapce poté "adoptuje"   za účelem, aby z něj udělal svého otroka.   Chlapec je svědkem několika vražd nevinných   žen a jak čas plyne z chlapce se stává muž a   je na čase, aby opravdu dospěl... Závěrečná   pointa filmu je opravdu zajímavá. Dojde najevo   jak moc má chlapec s vrahem společného a že to   celé nebyla jenom náhoda... Chained je film pro   nenáročného diváka, jenž se rád koukne na   kousek násilí a špinavost dnešního světa.
radegaster
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.8.2015
V pasti
Poněkud zvrhlý kousek, který rozhodně není   určený pro každého. Psychopat je opravdu   ukázkový, malý klučina taky dobrý. Jenom jsem   se chvilkama nudil a celkově mě to nijak   nezasáhlo. Prostě úchylárna pro hororové   fanoušky a nic víc. Podprůměr.40%
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.10.2012
Spoutaný
Tak za prvé to není horor,spíš psychologické   drama z prvky thrilleru.Kouknul jsem na to hlavně   kvůli tomu že to natočila Jennifer Lynch dcera   mého velkého oblíbence Davida Lynche.Je na ní   vidět že se snaží jít ve stopách svého otce   a točit filmy s nevšední tematikou.Už její   první snímek Helena v krabici vzbudil dohady o   jejích kvalitách.Snáží se holka,ale na svého   taťku bohužel nemá.Na její filmy se   zapomene,na jeho ne.Snímek to určitě není   špatný,ale něco tomu chybí....
Králíka(tak   ho pojmenuje únosce)unese s jeho matkou   vyšinutý psychopatický vrah.Matku zabije a   Králika si nechá jako společnost,Králík má   na noze řetěz a může se pohybovat jen po   domě,dělá vše jako pokorný sluha a sleduje   další vraždění našeho maniaka.Za těch deset   let mezi nima vzniká zvláštní pouto....Dávám   6,znova to vidět nemusím.Pujdu si radši po   dvacáté pustit Twin Peaks:)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama