Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Chained

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.9.2017
Velice zajímavý a povedený   horrůrek, kde o trošku   vražděníčka není   rozhodně nouze. Režisérka   Jennifer Chambers Lynch   věděla s čím přijít a   Chained rozhodně stojí za   shlédnutí. Jedná se o   typický syndrom vraha v   jehož mysli se promítají   děsivé zážitky z   dětství. Tím vrahem byl   tentokrát herec Vincent   D´Onofrio, jenž se zhostil   právě této role. A vcelku   mu sedla. Vrah, který žije v   domě daleko od civilizace a   živí se jako taxikář,   jednoho dne zastaví chlapci a   jeho matce. Ovšem mají   smůlu. Odvede je k sobě a   matku zabije. Chlapce poté   "adoptuje" za   účelem, aby z něj udělal   svého otroka. Chlapec je   svědkem několika vražd   nevinných žen a jak čas   plyne z chlapce se stává   muž a je na čase, aby   opravdu dospěl...   Závěrečná pointa filmu je   opravdu zajímavá. Dojde   najevo jak moc má chlapec s   vrahem společného a že to   celé nebyla jenom náhoda...   Chained je film pro   nenáročného diváka, jenž   se rád koukne na kousek   násilí a špinavost   dnešního světa.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.10.2012
Spoutaný
Tak za prvé to není   horor,spíš psychologické   drama z prvky   thrilleru.Kouknul jsem na to   hlavně kvůli tomu že to   natočila Jennifer Lynch dcera   mého velkého oblíbence   Davida Lynche.Je na ní vidět   že se snaží jít ve   stopách svého otce a točit   filmy s nevšední   tematikou.Už její první   snímek Helena v krabici   vzbudil dohady o jejích   kvalitách.Snáží se   holka,ale na svého taťku   bohužel nemá.Na její filmy   se zapomene,na jeho ne.Snímek   to určitě není špatný,ale   něco tomu chybí....
Králíka(tak ho pojmenuje   únosce)unese s jeho matkou   vyšinutý psychopatický   vrah.Matku zabije a Králika   si nechá jako   společnost,Králík má na   noze řetěz a může se   pohybovat jen po domě,dělá   vše jako pokorný sluha a   sleduje další vraždění   našeho maniaka.Za těch deset   let mezi nima vzniká   zvláštní pouto....Dávám   6,znova to vidět   nemusím.Pujdu si radši po   dvacáté pustit Twin Peaks:)
radegaster
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.8.2015
V pasti
Poněkud zvrhlý kousek,   který rozhodně není   určený pro každého.   Psychopat je opravdu   ukázkový, malý klučina   taky dobrý. Jenom jsem se   chvilkama nudil a celkově mě   to nijak nezasáhlo. Prostě   úchylárna pro hororové   fanoušky a nic víc.   Podprůměr.40%

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama