Zari
ohodnotit

Červená tečka

Red Dot

Žánr:
Země:
Rok:
2021
Délka:
86 minut

Komentáře k filmu Červená tečka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.1.2024
Horor to moc není spíš to   drama říznuté thrillerem.   Mohlo se vytěžit myslím   víc a deptání té dvojce +   její nahánění mohlo být   důmyslnější. Krajina k   tomu vybízela také, sice ke   konci film překvapí a   přijde i více GORE, ale zas   to shazuje řada   nelogičností nebo blbě   vymyšlených scén, ale i tak   čekal jsem horší film, s   menším zaokrouhlením to na   těch 60% dám.
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.3.2021
Jedná se o první švédský   originální film na Netflixu   a tak, aby si to s   liberálním chlebodárcem   Švédi hned nerozházeli,   hlavní postavy v podobě   manželského páru jsou opět   rasově smíšení. Porušili   však zavedené pravidlo a tak   pro změnu je bílý manžel a   černá manželka. Dramatický   thriller jeví se být   zajímavý, ale zas až tak   ohromná pecka to není.   Dějově jsou manželé   prostě na výletě a někdo   je začne ohrožovat střelnou   zbraní, čímž veškeré   etudy plné strachu a   beznaděje skončí tak, jak   to prostě skončit mělo.   Žánrová šablona je   zachována, čímž se bude   dějový vývoj filmovým   fanouškům jevit   předvídatelný. A tak vlivem   toho jen budou čekat, kdy se   stane co. I když co se týče   toho dějového vývoje, no,   spíše převládá značná   monotónnost. Manželé jsou   pro někoho neznámého v   palebném poli a jen se   snaží utéct, což se jim   nedaří. Nic víc, nic míň.   Skutečně se jedná o   poměrně slabý filmový   artikl, který je navíc   zprasený liberální rasovou   politikou, takže nezbývá   nic jiného, než se vrátit k   osvědčenému snímku od   Joela Schumachera 'Telefonní   budka' (2002). Ten zatím   stále nijak neztrácí na   své působnosti.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.2.2024
Začínáme trapárnou   a pokračujeme hádkou. Když   pak hlavní hrdinka sdělí   světu už stokrát ve filmu   řečenou banalitu, měl jsem   po chuti dokonale. Ale nebylo   by ode mne fér to vypnout   a udělit nulu. Takže jsem   na to čučel dále. Děsně   jsem se nudil, ale po hodině   to chytlo šťávu, takže se   to na tu dvacítku dostalo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

13 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Uvnitř Zuckerbergova metamozku

12:00 - 12:55

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Reklama