reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Černé roucho

Black Robe

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
22.10.1992
„Dobrodružná cesta jezuitského kněze mezi Indiány.“

Celkové hodnocení filmu Černé roucho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2005
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.6.2006
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.10.2007
jeromeklapkajerome
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.4.2010
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.9.2016
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.7.2010
rastaseed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36337minih36337Kameňák 2 (2004) 
Kameňák 2 n
minih35022minih35022Klub odložených (1989) 
Klub odložených n
minih49651minih49651Tichá noc (2002) 
Silent Night n
minih37422minih37422Dostaveníčko s pražskými strašidly (1977) [TV pořad] 
n
minih12581minih12581Místo na slunci (1951) 
n
minih121181minih121181Lea a Darija (2011) [DVD kinodistribuce] 
Lea i Darija n
minih54007minih5400753 zimních dní (2006) 
53 días de invierno n
minih29179minih29179Otčím 3 (1992) 
Stepfather 3 n
minih58728minih58728Christiina pomsta (2007) [TV film] 
Christie's Revenge n
minih45547minih45547Inkoustové srdce (2008) 
Inkheart n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.8 %
5   - Erkul
8   - curil
6   - pataamat
7   - Kuvik
7   - R.RICKIE
7   - Ed
7   - Dex
4   - Rendys
4   - jeromeklap
10 - bolzanos
10 - Olda58
10 - rastaseed

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:45 - 17:15

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Přehnaná p...

16:30 - 17:20

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526707
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130357

Poslední komentáře

Linda (1981)

Linda
Nejednoznačný film, nelze ho   brát ani jako dobrodružný,   ani jako kriminálku, snad jen   lehce erotický. Oproti   ostatním filmům Jesuse   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

John Wick 2 (2017)

Džonatan bumprásk kop 2.

John Wick 2
Hvězdičkoví onanisti tady   zase exhibují nad   černo-černou tmou ve které   se odbývá 80% snímku která   má zakrýt konstatní   fádnost více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Gangster Ka (2015)

Gangster Ka
Hynek Čermák výborný,   zvláště ty pokoutní   grimasy! Zbytek filmu se mi   však nezdál extra zdařilý   - příběh byl asi dost   limitován více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.569/0.543