Duben
ohodnotit

ACAB: Všichni policajti jsou parchanti

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

Žánr:
Země:
Rok:
2012
Délka:
105 minut
„Příběhy kontroverzní zásahové jednotky viděné očima jejích členů.“

Obsah filmu ACAB: Všichni policajti jsou parchanti

 
Toto akční drama bylo natočeno na motivy stejnojmenné knižní předlohy Carla Boniniho a je založeno na skutečném příběhu. Zkratka ACAB (All Cops Are Bastards - Všichni policajti jsou parchanti) byla poprvé užita roku 1970 příslušníky skinheadského hnutí v Anglii. Záhy se stala obecně známým heslem městské guerilly, a to jak v prostředí stadionů, tak i v ulicích.

Cobra, Nero a Mazinga jsou tři "parchanti ze zásahovky", kteří jsou denně konfrontováni s násilím a zvykli si tak být jeho terčem. Brutalita, které musí čelit, je odrazem chaotické společnosti ovládané nenávistí. Jejich jediným cílem je vzít spravedlnost do vlastních rukou a...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Oficiální stránka:
www.acabilfilm.it/
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
italská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu ACAB: Všichni policajti jsou parchanti >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pecik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.10.2012
Takto jsem si opravdu vždycky představoval, že   to takhle funguje a že přesně takoví lidé   takovouto práci dělají - to však ještě   neznamená že je to špatně - dokud je zachován   jakýsi morální kodex a uznávaný šéf to má   v hlavě poskládané, nelze se vždy opírat o   poctivé řešení a praktiky! Na druhou (temnou)   stranu mince - ukázka msty, která je bez hranic.   Obyčejný poctivý člověk tuto práci dělat   nemůže a bijec/tupec potřebující adrenalin   zas nebude omezován zákony a papírovými   nadřízenými tak kdo by měl podobnou práci   dělat?
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2012
All Cops Are Bastards
A.C.A.B známá to zkratka, nejen z fotbalu, ale   celkově. K filmu se název perfektně hodí a   nám se nabízí pohled do jednotky   těžkooděnců v Itáliji, kteří deně svádí   tvrdý boj nejen s ultras a hooligans, ale také s   přistěhovalcema,Pravicovejma skupinama s   kriminálníky a v neposlední řadě také s   nadřízenými a úřady. Nejsou to žádní   Mirkové Dušínové, sami se neštítí   špinavých praktik, ale jde to i jinak -   poctivě?? Drsný obrázek dnešní Itálie a   jejich problémy s rasismem, fotbal. násilím a   kriminalitou. Silný a drsný film!


Hodnocení:n12345678910
ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012)ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012)ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012)ACAB: Všichni policajti jsou parchanti (2012)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376664
Obsahů a biografií: 178302

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10