Zari
ohodnotit

Černá slečna slečna Černá [TV film]

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
73 minut
„Poněkud černá komedie o třech přátelích, svérázné pacientce a jedné hrobce.“

Komentáře k filmu Černá slečna slečna Černá

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2010
Už první záběr se diváka   snaží uvrhnout do lehké   deprese. Naštěstí je   melancholický tón podívané   prodchnut osobitým humorem   postav, takže každého   případné myšlenky o   způsobech ukončení života   rychle přejdou. Legendy   českého herectví tu   pohodově konverzují na téma   smrt a vše, co k ní patří   a já i pro tu trochu   nostalgie dám za osm.
lynn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Dlouho jsem tento film měla   doma a odkládala ho... Až   dnes na něj přišla řada. A   musím říct, že ještě,   že tak . Je to skvělý film   o třech stárnoucích   přátelích srandistech a   jedné právničce, která do   jejich života vnesla té   srandy ještě o něco víc.   Dojemný a hluboký příběh   o přátelství na konci   života. Sice dost smutně   končí, ale jak říká v   tomto filmu Jiřina   Bohdalová: "Někdy   život končí smrtí."
řepešínský
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2012
filmy a dílka o umírání,   smrti, hrobech a pohřbech,   lákají většinu diváků,   stejně jako tenhle povedený   a hvězdně obsazený nazvaný   černá slečna slečna   černá. jen podotýkám, že   u nás, konkrétně jak u   pohřebních služeb a   ústavů, tak u správy   hřbitovů měst a obcí, by   se jen tak nestalo, aby se do   hrobky uložil někdo jiný   ještě dřív, než skončí   doba pronájmu hrobového   místa tomu prvnímu; ale   jinak by to zase nebyl   zajímavý námět na lehce   netradiční černou komedii,   která se až na místy   kolísavý děj a   nejednoznačnost v   charakteristice hrdinů vcelku   povedla. černá slečna   slečna černá si pro svou   lehce morbidní formu a pro   své finální poselství;   navíc ruku v ruce s výkony   všech hrdinů v ústředních   rolích zaslouží stanout   mezi nejlepšími výtvory ze   střední třídy dějin   světové kinematografie.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Na cestě po emirátském Ras Al-...

16:45 - 17:15

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

15:55 - 16:50

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

78 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

8 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Reginald Owen

Owen Reginald

Alain Saury

Saury Alain

Naposled navštívené:
Reginald Owen

Owen Reginald

Alain Saury

Saury Alain