reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Catlow

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.5% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.8.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.4.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2006
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2006
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2009
leunka592
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.2.2013
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2015
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2009
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.8.2013
Vlado50
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.10.2015
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9364minih9364Jana Eyrová (1996) 
Jane Eyre n
minih4789minih4789Bulvár vrahů (1982) 
Boulevard des assassins n
minih27723minih27723Supernova (2000) 
Supernova n
minih23959minih23959Děti noci (1996) 
Les voleurs n
minih37365minih37365Operace Burma (1945) 
Objective Burma n
minih30754minih30754Hráč (2001) 
The Rookie n
minih86254minih86254Nevědomí (2013) [2k digital] 
Oblivion n
minih27524minih27524První liga 3 (1998) 
Major League: Back To Minors n
minih41283minih41283Tančím, abych žil (2005) 
Take The Lead n
minih8973minih8973Chlapec ze zátoky (1984) 
The Bay Boy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.5 %
8   - Erkul
10 - curil
6   - clara.bow
6   - Edward52
7   - ajaajena
6   - Kuvik
6   - Charlie35
7   - R.RICKIE
9   - aegis
8   - oulisna
6   - rosta12
2   - leunka592
9   - kapelnik
6   - KURUAZIE
7   - moramp
7   - Vlado50
3   - jeremyroe

TV Program

ČT1 - GEN - Galerie elity národa

20:00 - 20:15

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj u El Diablo (1966)

20:00 - 21:50

4 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141611
Osobností: 606597
Fotografií: 526603
Plakátů: 253977
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.662/0.638