Zari
ohodnotit

Čas vlků

Wolfzeit

Další název:
Le temps du loup
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
113 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Čas vlků
Za dozvuků globální katastrofy opouští rodina město a hledá útočiště v prázdninovém domě. Avšak ten už je obydlen cizími lidmi, kteří na rodinu zaútočí a přinutí ji odejít. Rodina se pokouší dostat na nedaleké nádraží v naději, že pojede vlak, který je zachrání před pohromou. Čas vlka režiséra Michaela Hanekeho je zneklidňující drama o křehkosti lidské existence, jejíž nerušenost nenadále naruší násilí a nečekané události.
FFF 2014


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Čas vlků
Počátek apokalypsy, která bývá v germánské mytologii označována jako čas vlků; blíže neurčená
průmyslová katastrofa zničila svět. Stejně jako spousta jiných prchá i Anna se svou rodinou z města na venkov, aby unikla všudypřítomnému chaosu. Rychle a bolestně se však přesvědčí o tom, že již není úniku. Lidé zbavení majetku a veškerých výdobytků civilizace se spojují do tlup, aby mohli vůbec přežít. Zloba,
násilí a vražda se stávají legitimními prostředky k zachování vlastního života.
Dny Evropského filmu 2004


Popis / Obsah / Info k filmu Čas vlků
Počátek apokalypsy, která bývá v germánské mytologii označována jako čas vlků; blíže neurčená průmyslová katastrofa zničila svět. Stejně jako spousta jiných prchá i Anna se svou rodinou z města na venkov, aby unikla všudypřítomnému chaosu. Rychle a bolestně se však přesvědčí o tom, že již není úniku. Lidé zbavení majetku a veškerých výdobytků civilizace se spojují do tlup, aby mohli vůbec přežít. Zloba, násilí a vražda se stávají legitimními prostředky k zachování vlastního života.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Saw 4 (Saw IV)

Saw 4
Saw IV

Naposled navštívené:
Saw 4 (Saw IV)

Saw 4
Saw IV