reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Čas vlků

Wolfzeit

Další název:
Le temps du loup
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Čas vlků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.8.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.3.2010
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2012
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.8.2015
Plak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2010
Bado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2007
Eodeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28976minih28976Černá, bílá (1972) 
Black Mama, White Mama n
minih33762minih33762Mapa lidského srdce (1992) 
Map of the Human Heart n
minih44776minih44776Android: Apokalypsa (2006) [TV film] 
Android: Apokalypse n
minih134410minih134410Pohádka pohádek (2015) 
Il racconto dei racconti n
minih41665minih41665Bílá Masajka (2005) 
Die Weisse Massai n
minih16916minih16916Predátor 2 (1990) 
Predator 2 n
minih49300minih49300Božská mrcha (2007) [TV seriál] 
Saving Grace n
minih24863minih24863Zvláštní bytosti (1990) 
Zvláštní bytosti n
minih17536minih17536Psycho (1960) 
Psycho n
minih34092minih34092Angelus (2001) 
Angelus n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
5   - FLA
8   - Kuvik
7   - olgab
8   - Kycky
2   - radegaster
7   - Plak
9   - Bado
9   - Eodeon

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

8 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

48 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141397
Osobností: 605755
Fotografií: 526196
Plakátů: 253734
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.028/0.999