reklama
 
ohodnotit

Čas vlků

Wolfzeit

Další název:
Le temps du loup
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
113 minut

Celkové hodnocení filmu Čas vlků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.8.2013
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.3.2010
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2012
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.8.2015
Plak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2010
Bado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2007
Eodeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7538minih7538Fanfán Tulipán (1951) 
Fanfan la Tulipe n
minih52510minih52510Bubáci a hastrmani 2 (2006) [DVD] 
n
minih132100minih132100Sebevražedný oddíl (2016) 
Suicide Squad n
minih4746minih4746Dáme mu jméno Andrea (1972) 
Lo chiameremo Andrea n
minih28107minih28107Podfu(c)k (2000) 
Snatch n
minih20690minih20690Teče tudy řeka (1992) 
A River Runs Through It n
minih2580minih2580Luisa, Carla, Lorenza e... le affettuose lontananze (1989) 
n
minih38369minih38369Východ je východ (1999) 
East Is East n
minih48708minih48708Miluji tě, já taky ne (1976) 
Je t'aime moi non plus n
minih4539minih4539Božská relikvie 2 (1991) 
Fei ying gai wak n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
5   - FLA
8   - Kuvik
7   - olgab
8   - Kycky
2   - radegaster
7   - Plak
9   - Bado
9   - Eodeon
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144264
Osobností: 614924
Fotografií: 538969
Plakátů: 257955
Obsahů a biografií: 132099

Poslední komentáře

Domácí péče (2015)

Komedie, která není k zasmání

Domácí péče
Zaznamenal jsem na tento film   několikero kladných   recenzí. A jelikož mám   slabost pro českou současnou   kinematografii, stáhl jsem si   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Cena svobody (2014)

Cena svobody
Plně se přikláním k   názoru karlosphonica,   zaráží mě stejné věci a   situace. Té naivity je dost a   náhod také. Černoušci   mluví perfektní více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Muži v černém II (2002)

Muži v černém II
Tam jo musím se přiznát,   že nakonec to byl docela fajn   biják. I když už to nemělo   šváby a trochu to mělo   mouchy.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Abigail Lesley Is Back in Town (...

Abigail Lesley Is Back in Town
"Abigail Lesley je zpátky ve   městě" - film je   představitelem dnes už   vyhaslého žánru   sexploitation (zásluhou   nástupu nových médií) a více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zánik samoty Berhof (1983)

Zánik samoty Berhof
Výborný film,akorát mě tam   neseděli ti dva   poláci.Hodně hrávali spolu   ,a vždycky mě připadli jako   dva teplometi.

Autor: pacoš

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.172/0.129