reklama
 
ohodnotit

Být či nebýt

To Be Or Not To Be

Rok:
1983
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Být či nebýt

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.4.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.3.2010
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2015
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2012
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38546minih38546Kousek nebe (2005) 
n
minih26172minih26172Pancéřové auto (1929) 
n
minih30808minih30808Fifi pírko (1965) 
Fifi la plume n
minih38152minih38152Rány (1998) 
Rane n
minih122629minih122629I Tyrens tegn (1974) 
I Tyrens tegn n
minih6409minih6409Divoch (1975) 
Le Sauvage n
minih43438minih43438Jackass 2 (2006) 
Jackass: Number Two n
minih43194minih43194Divocí tuláci (1971) 
Wild Rovers n
minih143249minih143249Temná strana dveří (2016) 
The Other Side of the Door n
minih48671minih48671Admirál (2008) 
Admiral n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
10 - curil
4   - Kuvik
8   - petrusmev
8   - mat.ilda
6   - Out-Of-Way
6   - Kycky
6   - rosta12

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:50 - 04:59

76 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

04:00 - 04:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

04:00 - 04:55

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Milostná rošáda (1994) [TV fil...

02:55 - 04:25

71 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262458
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.469/0.434