ohodnotit

Byt [TV inscenace]

*B*Y*T*

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
30 minut

Celkové hodnocení filmu Byt

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.9.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.3.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.3.2010
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
FERA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3113minih3113Anna Christie (1930) 
Anna Christie n
minih22230minih22230Vekslák aneb Staré zlaté časy (1994) 
n
minih16271minih16271Polibek ze stadionu (1947) 
Polibek ze stadionu n
minih8442minih8442Homeboy (1988) 
Homeboy n
minih44924minih44924Californication (2007) [TV seriál] 
Californication n
minih49320minih49320Příčinu smrti neuvádět (1968) 
Uzrok smrti ne pominjati n
minih25190minih25190Co je nového, kočičko? (1965) 
What's New, Pussycat n
minih22039minih22039Valentino (1995) 
Moonlight And Valentino n
minih45266minih45266Krátké filmy Petera Greenawaye (1978) 
Windows, H Is For House, Dear Phone, Water Wrackets, Intervals, Vertical Features Remake n
minih45186minih45186Ponížení (2002) [TV film] 
We Were the Mulvaneys n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 % (7)
6   - curil
4   - Edward52
4   - Kuvik
7   - R.RICKIE
5   - MaKy92z
6   - makiki
9   - FERA
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152787
Osobností: 637157
Fotografií: 582048
Plakátů: 276457
Obsahů a biografií: 140212

Poslední komentáře

Vzdušné torpédo 48 (1936)

Vzdušné torpédo 48
Špionážní salónní   příběh nás zavede k   vojákům, kteří vymysleli   superstrašnou zbraň, která   naštěstí nebyla nikdy   použita. O ní se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Castle Rock (2018) [TV seriál]

Castle Rock
Říkala jsem si, že Kingovka   je záruka kvality, bohužel   po prvním celkem zajímavém   dílu je to roztahané,   nudné, zmatené a vůbec ne   více >

Autor: jajsempravabobika | Hodnocení: 6 / 10

Povolanci (1988) [TV epizoda]

Povolanci
Komunistiský   propagandistický seriál,   který má jen velmi slabý   děj, Herecké výkony nic   moc. Sice občas se tam něco   našlo, a nepomůže to ani   pisnička od trapný   Bartošový.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 4 / 10

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.309/0.27