reklama
 
ohodnotit

Bugsy Malone

Žánr:
Rok:
1976
Délka:
93 minut
„Gangsterka, kde všichni gangsteři jsou děti.“

Celkové hodnocení filmu Bugsy Malone

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.11.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2017
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.12.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2010
vendy13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52436minih52436Točité schodiště (1945) 
The Spiral Staircase n
minih5521minih5521Luxusní dívky (1953) 
Fanciulle di lusso n
minih47865minih47865Labutí princezna 3: Tajemství kouzelného pokladu (1998) 
The Swan Princess: The Mystery of the Enchanted Kingdom n
minih29955minih29955Cesta do Říma (1992) 
Voyage à Rome n
minih58216minih58216Chůva v akci (2010) 
The Spy Next Door n
minih2438minih2438A Frankenstein stvořil ženu (1968) 
Frankenstein Created Woman n
minih49260minih49260Sahara (1983) 
Sahara n
minih31093minih31093Tři cizinky v Římě (1958) 
Tre straniere a Roma n
minih5041minih5041Cesta do středu Země (1988) 
Journey to the Center of the Earth n
minih34906minih34906Master & Commander: Odvrácená strana světa (2003) 
Master and Commander: The Far Side of the World n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.4 %
7   - Veronika42
7   - pataamat
6   - Kuvik
4   - cerfik
6   - satyr
6   - MaKy92z
7   - vendy13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147141
Osobností: 623875
Fotografií: 556659
Plakátů: 264366
Obsahů a biografií: 134951

Poslední komentáře

Pověste je vysoko (1968)

Pěkná práce

Pověste je vysoko
Tak co dodat? Perfektní a   poněkud zvláštní western.   Clint velmi dobrý, ostatní   osazenstvo rozhodně   nezaostává. Begley, Hingle,   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 9 / 10

Assassin (2015)

Assassin
Tak úplně nevím. Obrazově   vynikající a velmi velmi   osvežující. Boření   hranic/klišé perfektní.   Trochu drhly titulky, tak si   nejsem více >

Autor: naineko | Hodnocení: 8 / 10

První republika II - 11. díl (20...

První republika II - 11. díl
Mezi bratry jde o   nevraživost, Jaroslav Valenta   aby uchránil Marii,   manipuluje s důkazy, aby za   smrt Kloudy byl odsouzen   nevinný více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Darounická poudačka (1964) [TV i...

Darounická poudačka
Letitá pohádka z archivu   ČT, která je vysílána   většinou v období   vánočních svátků.   Obsazení je vynikající,   většinu herců tvoří   více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Home Sweet Home (2013)

Home Sweet Home
Bohužel, ale nezaujalo. 3   lidé, jeden dům a jedna   kočka, jeden je ujetý   Bastard a dva jsou manželé   na které útočí a s touhou   zavraždit, ale je to prostě   nuda.

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.283/0.248