reklama
 
ohodnotit

Buffalo Bill

Buffalo Bill, l'eroe del far west

Další název:
L´Attaque de Fort Adams, Buffalo Bill, le héros du Far West, Das war Buffalo Bill, El héroe del Oeste / Buffalo Bill: Hrdnina divokého západu
Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Buffalo Bill

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.4.2009
videofil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.12.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.3.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.2.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.12.2010
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.4.2005
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2006
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.6.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.4.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48481minih48481Marley a já (2008) 
Marley & Me n
minih50121minih50121Cokoli jste učinili jednomu z těchto mých nepatrných bratří, mně jste učinili (2008) 
n
minih39058minih39058Boa vs. Python (2004) [TV film] 
Boa vs. Python n
minih5710minih5710Čtyři svatby a jeden pohřeb (1993) 
Four Weddings and a Funeral n
minih29591minih29591Civilizace I, Civilizace I. (1992) 
n
minih37725minih37725Bill a Ben 1 (2000) 
Bill and Ben 1 n
minih4813minih4813Burziáni (1959) 
Les grandes familles n
minih44009minih44009Jack Holborn (1982) [TV seriál] 
Jack Holborn n
minih8020minih8020Hádej, kdo přijde na večeři (1967) 
Guess Who´s Coming To Dinner n
minih3661minih3661Basquiat (1996) 
Basquiat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.8 %
5   - pataamat
3   - videofil
5   - Kuvik
6   - AGAMEMNON
5   - satyr
5   - Ed
5   - Elementik
7   - MaKy92z
6   - Zdenek13
3   - jambroz58
7   - karesm

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

16:30 - 17:30

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše

16:00 - 16:50

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

49 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:35 - 16:50

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147903
Osobností: 626432
Fotografií: 562045
Plakátů: 266560
Obsahů a biografií: 135763

Poslední komentáře

Dům v temnotách (2009)

Hm...

Dům v temnotách
Asi jsem debil...ale   nepochopila jsem to, mám   nakoukaných spousta filmů na   toto téma a i když se teda v   závěru snažili o nějaký   WOW více >

Autor: cejkovaela | Hodnocení: 4 / 10

Vzteklina (2018) [TV minisérie]

Jsem si vědom, že 10 je moc, ale...

Vzteklina
Vím, že silně nadhodnocuju,   jenže vzhledem k tomu, jak   vypadá většina novodobé   seriálové tvorby, Vzteklině   prostě dát maximum musím. A více >

Autor: Hovadomet | Hodnocení: 10 / 10

Borgia (2011) [TV seriál]

Borgia
Čeští herci zde většinou   sami sebe dabovai. Seriál je   to výpravný a pozoruhodný.   Poměrně přesné jsou   historická fakta. Seriál má   však více >

Autor: hvezdyn

SS-GB: Hitler v Británii (2017) ...

SS-GB: Hitler v Británii
Zajímavá myšlenka, ale ne   úplně nová. Trochu   zmateční děj, ve kterém   jsem se ztrácel. Snad při   nějakém příštím   sledování se v miniserii   zorientuju.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 6 / 10

Dort (2014)

hodnocení

Dort
Po prvotním šoku, jsem to   chtěla vypnout, nicméně   jsem dala filmu šanci a   vůbec nelituji. Nejen, že   mě výkon J.Aniston   překvapil, více >

Autor: LenkaL | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.119/0.086