NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Buffalo Bill

Buffalo Bill, l'eroe del far west

Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Buffalo Bill

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.8% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.4.2009
videofil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.12.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.3.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.2.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.12.2010
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.4.2005
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2006
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.4.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.6.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17091minih17091Propast (1989) 
The Abyss n
minih47452minih47452Bulvární román (1994) 
Bulvarnyj roman n
minih37882minih37882Svět zítřka (2004) 
Sky Captain and the World of Tomorrow n
minih21280minih21280Trhák (1980) 
n
minih56797minih56797Akce (1977) 
A Piece of the Action n
minih39742minih39742Saw: Hra o přežití (2004) 
Saw n
minih52327minih52327Melrose Place (1992) [TV seriál] 
Melrose Place n
minih41044minih41044Chán Sulejmán a víla Fatmé (1985) [TV inscenace] 
Chán Sulejmán a víla Fatmé n
minih2662minih2662Air Force One (1997) 
Air Force One n
minih40533minih40533Americký ocásek 4 / Záhadná příšera (1999) 
An American Tail / The Mystery Of The Night Monster n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.8 % (11)
5   - pataamat
3   - videofil
5   - Kuvik
6   - AGAMEMNON
5   - satyr
5   - Ed
5   - Elementik
7   - MaKy92z
3   - jambroz58
6   - Zdenek13
7   - karesm
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177567
Osobností: 677881
Fotografií: 710191
Plakátů: 337764
Obsahů a biografií: 162223

Poslední komentáře

Ty, ty, Yetti (1987) [TV inscena...

Ty, ty, Yetti
Tak tohle bylo teda hafo   přestřelený! :D   Neskutečná chujovina, že   jsem si nejdřív říkal, to   snad nemyslí vážně, ale   pak jsem se více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Duna (2021)

PROCESOR!

Duna
Za mě je to úplně   obyčejný film, který je   strašně rozvleklý a   téměř nic se tam neděje i   přes vražednou stopáž, a   to je ještě teprve více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Skryté zlo (2018)

PROCESOR!

Skryté zlo
Týpek, co hrál psychopata,   byl vybranej dobře. A bylo   vidět, že je zvyklý, že   jako boháč je absolutně   nedotknutelný a nemůže se   mu nic stát. Nějaký   napětí tam bylo a celkem to   ubíhalo.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Skryté zlo (2017)

PROCESOR!

Skryté zlo
Začátek byl perfektní, jako   z Pulp fiction. Jenomže pak   se tam přestal úplně   řešit děj a celé se to   cvrklo na dětskou říkanku.   Nevím, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Stáhni mě do pekla (2009)

PROCESOR!

Stáhni mě do pekla
Tak začátek, kde bylo   opravdu pár dobrých lekaček   až jsem nadskočil ze židle,   mi napovědělo, jakým   směrem se to bude ubírat. A   musím více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení