ohodnotit

Buffalo Bill

Buffalo Bill, l'eroe del far west

Další název:
L´Attaque de Fort Adams, Buffalo Bill, le héros du Far West, Das war Buffalo Bill, El héroe del Oeste / Buffalo Bill: Hrdnina divokého západu
Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Buffalo Bill

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.8% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.4.2009
videofil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.12.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.3.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.2.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.12.2010
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.4.2005
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.12.2006
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.4.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.6.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2382minih238239 stupňů (1978) 
n
minih5767minih5767Ďáblova žena (1947) 
Le diable souffle n
minih2598minih2598Agáta (1981) 
n
minih56098minih56098Cizinec v domě (1989) 
Hider in the House n
minih6197minih6197Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo (1939) 
Děvče z předměstí anebo Všecko příjde na jevo n
minih2676minih2676Akce B (1952) 
Akce B n
minih40497minih40497Restart (2005) 
n
minih37641minih37641Cesta do hlubin kočičí duše (1988) [TV seriál] 
Cesta do hlubin kočičí duše n
minih48641minih48641Fresh Prince (1990) [TV seriál] 
The Fresh Prince of Bel-Air n
minih2569minih2569Aféra Concorde (1979) 
Concorde Affaire '79 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.8 % (11)
5   - pataamat
3   - videofil
5   - Kuvik
6   - AGAMEMNON
5   - satyr
5   - Ed
5   - Elementik
7   - MaKy92z
3   - jambroz58
6   - Zdenek13
7   - karesm

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:10 - 04:40

110 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak roztočit mlýnské kolo

03:40 - 04:05

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

03:10 - 04:10

50 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155405
Osobností: 642479
Fotografií: 594477
Plakátů: 282998
Obsahů a biografií: 142505

Poslední komentáře

Helimadoe (1993)

Helimadoe
Snaha přiblížit Havlíčka   mladším divákům se možná   trochu nevyplatila, ale i tak   vznikl nádherný poetický   film o dospívání takový   jaký více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Noc na Karlštejně (1973)

Noc na Karlštejně
Notoricky známý muzikál s   nadhernou hudbou a   písničkami a výborným   obsazením. Vtipné, spoustu   herců/zpěváků, které   jinde nebylo více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Tohle je náš svět
Kde je ta správná míra?   Umět přeříkat Listinu   práv v osmi letech, ale když   v pubertě dostane člověk   pusu, tak se chce hned ženit?   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Dobrodružství v motelu (1963)

Dobrodružství v motelu
Průměrná italská komedie   složená z několika epizod,   jejichž společným   prostředím je motel na   periferii. Sled několika   příběhů, které více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Break (2018)

Break
Možná, kdyby mi bylo   čtrnáct let, příběh a   citové problémy mladé   tanečnice by se mi líbil.   Taneční film, kterých jsem   za poslední rok více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.142/0.098