Vážení uživatelé, pokud jste si žádali o obnovu hesla v době 12/2020 - 2/2021 je nutné znovu požádat o zaslání hesla. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Bubny

Další název:
Drums; povídky Polykač třešní; Set; Bubny
Rok:
1964
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
12.3.1965

Celkové hodnocení filmu Bubny

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.1.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.9.2019
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.8.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.12.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2020
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2015
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.4.2012
Terazky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.7.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53503minih53503Putování po Blažených ostrovech (1989) [TV inscenace] 
n
minih160320minih160320Nedostupná pro kovboje (1998) 
Nothing Too Good for a Cowboy n
minih161388minih161388Teroristka (2019) 
Teroristka n
minih24399minih24399Život je krásný (1940) 
Život je krásný n
minih24265minih24265Železní andělé (1987) 
Tian shi xing dong n
minih48227minih48227Brigády Tygrů (2006) 
Les Brigades du Tigre n
minih25554minih25554Povodeň (1998) 
Hard Rain n
minih83395minih83395Ledová apokalypsa (2010) [TV film] 
Ice n
minih56586minih56586Zabijáci lesbických upírek (2009) 
Lesbian Vampire Killers n
minih68758minih68758Válka bohů (2011) 
Immortals n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (9)
6   - curil
1   - Pitryx
9   - martin.stu
4   - satyr
9   - dederon
7   - rosta12
10 - Gremmie
5   - teisan
3   - Terazky

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

09:55 - 10:35

29 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Burgundsko, srdce Francie

09:55 - 10:50

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

09:55 - 11:00

29 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Jednou za život (1994) [TV fil...

10:10 - 12:00

14 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 173853
Osobností: 672075
Fotografií: 693330
Plakátů: 330225
Obsahů a biografií: 159143

Poslední komentáře

Na plovárně (1998) [TV pořad]

Marek Eben

Na plovárně
je prostě profesionál, mít   takové hosty jako např.J   Malkovich, H Keitel, F Nero a   dokonce Dalajláma a další,   je velký rozptyl.Marek je více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Život nikdy nekončí (2009)

Oscar

Život nikdy nekončí
Tento film jsem přepínal na   jiny program ne proto že by   byl špatný, ale naopak až   moc dobrý a stejně mi to   nedalo a stále jsem se k   více >

Autor: Akrobat

Jedna kočka za druhou (1993)

Jedna kočka za druhou
V dnešní době je už moc   přebohdalkováno, že už mě   to pomale leze krkem. Tohle je   ovšem pro Jiřinu Bohdalovou   mega mega sólo a celej film s více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Asijská růže (2020) [TV epizoda]

Asijská růže
Do tohoto příběhu se   zamotávají rodinné vztahy   Faitovýho spolupracovníka   Alexe a jeho otce, kdy Alex   tají Faitovi některé   zásadní více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Vrah (1984) [TV inscenace]

Vrah
Tohle je hodně podivná   brněnská inscenace.   Dramaturg Vladimír Kelbl se   asi zbláznil a servíruje   scény za sebou kolikrát tak   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení