reklama
 
ohodnotit

Bublina

Bubble

Rok:
2005
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
14.9.2006

Celkové hodnocení filmu Bublina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.10.2013
gabikazavacka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.2.2010
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.7.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.3.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.2.2011
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.2.2007
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2010
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2009
Henry123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.7.2010
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.10.2006
betatest6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.10.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29167minih29167Divoké kachny (1984) 
Geheimcode Wildgänse n
minih42940minih42940Štěstí na dosah (2006) 
The Pursuit of Happyness n
minih141201minih141201Sniff válečný hrdina (2008) 
Snuf de hond in oorlogstijd n
minih32827minih32827Konec podle Hollywoodu (2002) 
Hollywood Ending n
minih11454minih11454Lidé v hotelu (1932) 
Grand Hotel n
minih41250minih41250Křest ohněm (2005) 
American Soldiers n
minih29700minih29700Bingo! (1999) 
House! n
minih41786minih41786Garfield 2 (2006) 
Garfield: A Tail of Two Kitties n
minih53006minih53006Bez konce (2008) 
Nije kraj n
minih68978minih68978Bouře (2009/2) 
De storm n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.6 %
6   - curil
4   - gabikazava
7   - Justik66
8   - pataamat
4   - Kuvik
7   - vojtam
8   - Pardal
7   - Akana
6   - satyr
7   - zepo
7   - rosta12
6   - Henry123
5   - Topi
7   - betatest6

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

06:59 - 09:00

99 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Potomci slavných 2 (2002) [TV ...

08:30 - 09:00

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:30 - 08:45

8 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:10 - 08:45

28 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145761
Osobností: 619584
Fotografií: 545762
Plakátů: 260909
Obsahů a biografií: 133621

Poslední komentáře

Evropa (1991)

Lars von Franz

Evropa
Vlastně je to vysloveně   „šotoušskej“ film. Vlak,   svět železnice, koleje a   lidé kolem nich, tu hrají   hlavní roli. Kafkovsky   více >

Autor: m6k

Mokrý hrob (1999) [TV film]

Mokrý hrob
Již několikrát jsem byl   upozorněn, že v mých   popiscích, se moc možným   divákům otevírám a   prozrazuji více, než- li je   zdrávo, dnes více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

I.Q. (1994)

I.Q.

I.Q.
Pohodová komedie, která je   jednak vtipná a také   inteligentní, a to přímo   doslova. Ač romantické   příběhy moc nemusím, tak   tenhle mi více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Květiny v podkroví (1987)

pro alik46

Květiny v podkroví
Jde o serii filmu kvetiny v   podkrovi, listky ve vetru,   zivot v hrichu a pristi tyden   koreny minulosti.

Autor: michaljakubik

Květiny v podkroví (1987)

Květiny v podkroví

Květiny v podkroví
Dnes se v tv vysílá Život v   hříchu, zřejmě jde o   pokračování Květin. Jinak   se mi oba filmy opravdu moc   líbí

Autor: alik46

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.419/0.374