reklama
 
ohodnotit

Brána pekel

Jigokumon

Další název:
Brána do pekel; Gate of Hell
Žánr:
Země:
Rok:
1953
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
16.11.1955
„Samurajské drama podle středověké pověsti.“

Celkové hodnocení filmu Brána pekel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2009
VASEK168
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008
satosan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48546minih48546Legenda o mém synovi (2007) [TV film] 
My Boy Jack n
minih26420minih26420Čert nespí (1956) 
n
minih115703minih115703Špiónka (2012) [TV film] 
Die schöne Spionin n
minih60535minih60535Jménem zákona (1949) 
In nome della legge n
minih74004minih74004Dítě hvězdy (2007) [TV inscenace] 
Dítě hvězdy n
minih37905minih37905Cesty (1977) 
Veredas n
minih62097minih62097Akcelerace smrti (2008) [TV film] 
Crash and Burn n
minih56007minih56007Dečko koji obećava (1981) 
Dečko koji obećava n
minih36899minih36899Zákon přitažlivosti (2004) 
Laws of Attraction n
minih11649minih11649Lovec žraloků (2001) 
Shark hunter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
9   - curil
9   - pataamat
6   - Kuvik
6   - martas.s
10 - VASEK168
5   - satosan

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - akutní leuké...

19:20 - 19:40

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615095
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.506/0.471