reklama
 
ohodnotit

Brána pekel

Jigokumon

Další název:
Brána do pekel; Gate of Hell
Žánr:
Země:
Rok:
1953
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
16.11.1955
„Samurajské drama podle středověké pověsti.“

Celkové hodnocení filmu Brána pekel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2009
VASEK168
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008
satosan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7817minih7817Gabriela (1983) 
Gabriela, Cravo e Canela n
minih8949minih8949Chlap jak hora (1960) 
Chlap jak hora n
minih144631minih144631Sezn@mka (2016) 
Sezn@mka n
minih10854minih10854Krvavá máma (1969) 
Bloody Mama n
minih47087minih47087Putování s pravěkými příšerami (2005) [TV seriál] 
Walking with Monsters n
minih9270minih9270Jak chutná smrt (1995) 
Jak chutná smrt n
minih56789minih56789Marmaduk (2010) 
Marmaduke n
minih52332minih52332Marseillská smlouva (1974) 
The Marseille Contract n
minih10199minih10199Kejklíři (1996) 
Snakes And Ladders n
minih62696minih62696Fikmik (1959) 
Fikmik n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (6)
9   - curil
9   - pataamat
6   - Kuvik
6   - martas.s
10 - VASEK168
5   - satosan

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

49 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

02:15 - 03:15

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.294/0.254