ohodnotit

Brána pekel

Jigokumon

Další název:
Brána do pekel; Gate of Hell
Žánr:
Země:
Rok:
1953
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
16.11.1955
„Samurajské drama podle středověké pověsti.“

Celkové hodnocení filmu Brána pekel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2009
VASEK168
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008
satosan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih114784minih114784Soudný den vánoční (2012) [TV film] 
The 12 Disasters of Christmas n
minih3756minih3756Kočičko, kočičko, miluji tě (1970) 
Pussycat, Pussycat, I Love You n
minih88934minih88934Kolaborovali s nacisty (2010) [TV cyklus] 
Nazi Collaborators n
minih86113minih86113Zimní příběh (2014) [2k digital] 
Winter's Tale n
minih40116minih40116Země krvavého slunce (2005) 
Into the Sun n
minih64358minih64358Sekretariat: Příběh šampiona (2010) 
Secretariat n
minih60642minih60642Biliárový šampión (1982) 
Io, Chiara e lo Scuro n
minih9769minih9769Jsem děvče s čertem v těle (1933) 
Jsem děvče s čertem v těle n
minih28685minih28685Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 
Harry Potter and the Sorcerer's Stone n
minih45875minih45875Juno (2007) 
Juno n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (6)
9   - curil
9   - pataamat
6   - Kuvik
6   - martas.s
10 - VASEK168
5   - satosan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154185
Osobností: 639279
Fotografií: 586779
Plakátů: 278449
Obsahů a biografií: 141239

Poslední komentáře

Dobytí planety opic (1972)

Ako sa nezvládajú revolúcie

Dobytí planety opic
Film naväzuje na   predchádzajúci Útek z   planéty opíc, iba troška   preskočíme v čase.   Posunieme sa asi o dvadsať   rokov neskôr, Caesar je více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 3 / 10

Válka o planetu opic (2017)

Caesar-opici kral a Mojzis v jednej osobe :) ...

Válka o planetu opic
Zaverecny diel opicej trilogie   neprinasa revoluciu.Svoju   uroven si vsak drzi a ako plus   nastavuje moralne zrkadlo   ludskej spolocnosti   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Kráska a Zvíře (2014)

Souhlas s Clark.bow

Kráska a Zvíře
film od J. Hertze, to je   prostě mistrovství! na to,   jaké měli možnosti a   rozpočet.........! Ten film   má břink, ta mrazivá hrůza   více >

Autor: Mijamoto13

Zabiják & bodyguard (2017)

Zabiják & bodyguard
Ze začátku kurýr, který se   postupně mění v komedii.   Hodně vtipů, někdy až moc   strojených, a HODně   sprostých slov. Skvělý   film, jsem ráda, že jsem ho   viděla.

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

Tiché dítě (2017)

Tiché dítě
Krátkometrážní snímek je   velmi citlivým pohledem na   problémy malého děvčátka   postiženého hluchotou. Ač   nejsem přítel filmů   hrajících více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.489/0.441