ohodnotit

Brána pekel

Jigokumon

Další název:
Brána do pekel; Gate of Hell
Žánr:
Země:
Rok:
1953
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
16.11.1955
„Samurajské drama podle středověké pověsti.“

Celkové hodnocení filmu Brána pekel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2009
VASEK168
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008
satosan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5854minih5854Danny Rose z Broadwaye (1984) 
Broadway Danny Rose n
minih41838minih41838Matador (2005) 
The Matador n
minih19080minih19080Slzy v dešti (1988) [TV film] 
Tears in the Rain n
minih16819minih16819Pozor, vizita! (1981) 
Pozor, vizita! n
minih4405minih4405Bohové musí být šílení II (1988) 
The Gods Must Be Crazy II n
minih25767minih25767Operace "Daybreak" (1975) 
Operation Daybreak n
minih84372minih84372Těžké časy (1998) [TV film] 
Hard Time n
minih5842minih5842Damien - Omen II. (1978) 
Damien: Omen II. n
minih53277minih53277Hledá se Erik (2009) 
Looking for Eric n
minih4334minih4334Blonde Köder für den Mörder (1969) 
Blonde Köder für den Mörder n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (6)
9   - curil
9   - pataamat
6   - Kuvik
6   - martas.s
10 - VASEK168
5   - satosan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165281
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307418
Obsahů a biografií: 151489

Poslední komentáře

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Svatba na bitevním poli (2008)

Někdy to nestačí

Svatba na bitevním poli
Řeklo by se schopný   zkušený režisér a   špičkové obsazení to je   záruka kvality. Kdo viděl   tuhle pseudokomedii bude   souhlasit s tím, že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.669/0.632