Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Bojovníci s peklem

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.11.2010
Vynikající film z   prostředí pro nás docela   nezvyklého, z prostředí   naftových vrtů. Zralý John   Wayne předvádí svůj   standartní výkon v roli   tvrdého muže, který se   neohlíží doleva, doprava.   Film jsem viděl zase po   dvaceti letech a nebyl jsem   zklamaný, nezastaral.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.8.2024
Tematicky je to zajímavý   film, který nabízí pohled   na nebezpečnou a často   přehlíženou profesi,   zejména v Evropě, ale   scénáristicky je to trochu   zvláštní mišmaš. Úvod je   takový, jaký má být.   Požár ropného vrtu a my   vidíme, co se s tím dá   dělat. Pak se ale děj vydá   úplně jinou cestou. Z   následného rodinného   dramatu týkající se hlavní   postavy, byť ve stále   udržované zábavné   atmosféře, se to záhy   překlene do téměř   válečné problematiky,   neboť další požár je v   oblasti, kde operují   ozbrojení povstalci.   Příběh se snaží být   plnohodnotný, takže se   pořád něco děje, ale   právě ten dějový vývoj se   prostě nějak podivně   vleče. Jen tak mimochodem,   dovede si někdo představit,   že by se zkušený hasič,   byť v pokročilém věku,   stal po zranění členem   nějaké komise a   spolurozhodoval o použití   barvy na vymalování více   než tisíce firemních   koupelen? John Wayne má jako   obvykle charisma a celý film   docela dobře táhne. Navíc   si každou scénu vyloženě   krade pro sebe. Jeho postava   je charakterově stále   stejná jako v předchozích   filmech a je jedno, jestli se   jedná o film ze současnosti   nebo western. Námět tohoto   filmu tedy skutečně vypadá   zajímavě, ale nakonec těch   pár požárů, které se   podaří uhasit hned a bez   sebemenšího incidentu, to   zkrátka nevytrhne. Postavy   se neustále o něčem   dohadují, až je to po   chvíli otravné. Film tak   může fanouškovsky potěšit   energickou přítomností   Johna Wayna a to je jinak na   celém tomto dvouhodinovém   filmovém pokolení asi tak   vše.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.4.2023
Podprůměrný film o   hasičích ropných   věží,stále se opakující   scény ,letí nebo jedou k   požáru tam ho uhasí pak   rodinné hádky nebo dohady   mezi sebou a pořád dokola.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:52 - 20:05

12 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - SP v boulderingu 2024

18:30 - 20:30

94 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Iulian Baltatescu

Baltatescu Iulian

Naposled navštívené:
Iulian Baltatescu

Baltatescu Iulian