reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Boj o plošinu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2016
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.12.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.7.2011
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2010
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.12.2012
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
trebla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.2.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48801minih48801Bob Dylan (2005) [DVD] 
No Direction Home: Bob Dylan n
minih92066minih92066Znovuzrodenie lesa (2009) 
Znovuzrodenie lesa n
minih40662minih40662Stíny z lesa (2005) 
Severed n
minih77651minih77651Tom a Jerry: Čaroděj ze země Oz (2011) [Video] 
Tom and Jerry: Wizard of Oz n
minih39156minih39156Polární expres (2004) 
The Polar Express n
minih31214minih31214Bezva polda (1999) 
Flawless n
minih45993minih45993Bratrova noc (2005) 
La Noche del Hermano n
minih61692minih61692Kouzelný svět malé Vlnky (2008) [TV seriál] 
Magic wonderland n
minih38016minih38016Looney Tunes: To nejlepší z Daffyho a Porkyho (1996) 
Looney Tunes: Best Of Daffy & Porky n
minih8887minih8887Charly (1968) 
Charly n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63 %
7   - satyr
6   - Kycky
1   - luan66
8   - oulisna
7   - rosta12
1   - miroslav22
7   - dep
10 - Stallone56
7   - makiki
9   - trebla

TV Program

ČT1 - O zlé a dobré vodě (1997) [TV ...

13:05 - 14:10

23 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

13:15 - 13:40

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Hvězdný prach (2007)

10:50 - 13:30

158 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

13:15 - 13:55

13 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253991
Obsahů a biografií: 130306

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.518/0.493