ohodnotit

Bohémský život

La vie de Bohéme; Boheemielämää

Další název:
Bohémsky život ; The Bohemian Life; Das Leben der Bohème
Žánr:
Rok:
1992
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
2.9.1993
„Černobílá bohémská komedie plná černého humoru“

Celkové hodnocení filmu Bohémský život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.10.2017
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2018
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2017
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.4.2018
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2007
weitinger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.4.2007
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.4.2009
Yafu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2007
alphadub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49798minih49798Manuela (1991) [TV seriál] 
n
minih112080minih112080V řece života (2010) [TV film] 
Wer zu lieben wagt n
minih31821minih31821Já nejsem anděl (1933) 
I'm No Angel n
minih51845minih51845Po stopách hvězd: Jana Šulcová (2008) [TV film] 
n
minih10878minih10878Krvavé svatby (1973) 
Les noces rouges n
minih53253minih53253Cesta k vítězství (2006) [TV minisérie] 
Above and Beyond n
minih2735minih2735Al Capone gang (1987) 
The Verne Miller Story n
minih27588minih27588Kytice (2000) 
Kytice n
minih49312minih4931212 kol (2009) 
12 Rounds n
minih79942minih79942Resident Evil: Odveta (2012) 
Resident Evil: Retribution n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (11)
7   - curil
6   - pataamat
5   - Kuvik
6   - Snura
6   - MysteryIll
9   - thornhill
5   - karesm
9   - weitinger
8   - leopard60
8   - Yafu
8   - alphadub

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala: Cestou ...

23:45 - 01:10

71 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Klub poslední naděje (2013) [2...

23:05 - 01:00

111 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Hogo fogo Homolka (1970)

23:50 - 01:20

66 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Bikesalon

00:45 - 01:20

11 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Neuvěřitelný Hulk (2008)

TOP film. 95%

Neuvěřitelný Hulk
Tak toto bolo geniálne,   normálne lepšie ako prvý   film od Marvelu a to Iron Man.   Chválim všetko čo sa len   dá a nemôžem uveriť že   film více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.309/0.269