Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Blok 99
POZOR SPOILER


Bradley Thomas pracuje v autodílně. Jednoho dne přiváží pokažené auto a dozví se, že je vyhozen. Doma má potíže s manželkou, která se přiznává k milenci, načež holýma rukama zdemoluje její vůz. A protože si ji chce udržet, rozhodne se prodávat drogy.

Za osmnáct měsíců má zařízené bydlení a je pan Někdo. Pracuje pro Gila a vše jde, jak má. Až do dne, kdy se tu objeví nějaký Eleazar se dvěma týpky, Pedrem a Romanem, se kterými má Brad vyzvednout drogy. On cítí problémy a nechce do akce jít, je však Gilem ukecán. Akce skutečně nevyjde, jsou očekáváni policií, a zatímco Brad prchá, ti dva začnou střílet. Brad se pak vrací, Pedra zastřelí a Romana eliminuje, načež je policisty zajat. Při výslechu neprozradí nic a následně je odsouzen k sedmi letům. V kriminále se snaží chovat dobře, neb ví, že na něj čeká těhotná manželka, která nedávno prodělala potrat. Jednoho dne jej v lochu navštíví muž, který tvrdí, že dělá pro Eleazara. Ten dal unést Bradovu ženu a míní jí nechat udělat další potrat, pokud nebude Bradley spolupracovat. A nechce nic jiného než vraždu. Potíž je v tom, že je dotyčná oběť, Christoher Bridge, v nejhorším kriminále Redleaf a navíc na nejhorším bloku. Bradley na spolupráci kývne. Proto hned cestou zpět na celu zmydlí dozorce a zláme mu ruku. A aby měl jistotu, že jej opravdu pošlou do toho nejhoršího oddělení, zmydlí následně další, kteří jej odvádějí. Tím je zařazen mezi hodně nebezpečné a ocitá se v Redleafu. Ale ne tam, kde chtěl. Proto napadne bandu Mexikánců a následně opět zmydlí dozorce. Tím je konečně v bloku 99. Tady zjistí, že Christophera nikdo nezná a ani o něm neslyšel. Teprve když je strážnými doveden do prostorné cely, kde je Eleazar, napadený Mexikánec, Roman a ještě jeden trestanec, pochopí, proč se zde ocitnul. Je jimi okamžitě ztýrán a odvlečen na svou celu. Zde vyřadí přístroj, který mu dával do těla šoky a zajme dva strážné. Sám se pak vydává za těmi čtyřmi do velké cely, ačkoli tuší, že jde na smrt…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Blok 99
Když bývalý boxer (Vince Vaughn) přijde o zaměstnání a stojí před rozpadem manželství, rozhodne se přijmout práci drogového kurýra v naději, že se štěstí obrátí na jeho stranu a on konečně zabezpečí svou ženu Lauren (Jennifer Carpenter). Právě ve chvíli, kdy se mu začíná dařit, končí za mřížemi, kde bude muset učinit řadu děsivých a zoufalých rozhodnutí, aby ochránil své nejbližší. Zatlačen do kouta má jedinou šanci: probít se vězením jako nelítostným bojištěm nejnebezpečnějšího bloku ze všech – Bloku 99. Snímek, který natočil autor a režisér kritikou ceněného westernu Kosti a skalp, nabízí hvězdné herce, jako jsou Don Johnson (Nespoutaný Django), Udo Kier (Iron Sky), Jennifer Carpenter (Dexter) a Vince Vaughn (Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny) v jeho nejpřesvědčivějším výkonu kariéry.

Zdroj: Bontonfilm


Popis / Obsah / Info k filmu Blok 99
Když bývalý boxer Bradley přijde o práci a začne se mu rozpadat manželství, rozhodne se pro razantní řešení: bude prodávat drogy. Situace se postupně zlepšuje, ale pak se Bradley dostane do přestřelky a skončí ve vězení. Tady, zahnaný do kouta, udělá vše, aby přežil a ochránil své blízké. Blok 99 je drsně osobitá vize podsvětí, v níž násilí a krutost nabývají nových rozměrů.

Zdroj: Febiofest


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama