Zari
ohodnotit

Blesk z čistého nebe

Thunderstruck

Další název:
Z nuly superhrdinom (SK)
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
90 minut
„Basketbalová hvězda přijde zničehonic o svoje hráčské dovednosti.“

Komentáře k filmu Blesk z čistého nebe

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2014
Dobrý sportovní film a pro   mě obzvlášť, protože mám   rád basket a zejména NBA. A   tady vystupuje opravdu jedna z   největších hvězd Kevin   Durant. Jeho herecký projev   je sice prkenný, ale to už u   sportovců bývá. Bavil jsem   se dobře, i když jde   vlastně o pohádku v   americkém provedení.   Objevuje se i můj oblíbený   James Belushi v roli   namyšleného trenéra   středoškolského filmu, což   je pro mě další plus.

V popisku nejsou   zatím uvedeni tvůrci, takže   režíroval John Whitesell, a   hrají v hlavních rolích:   Kevin Durant, James Belushi,   Taylor Gray, Brandon   T.Jackson, Larramie Doc Shaw.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.1.2020
Svěží rodinný film se   sportovní tématikou, ve   kterém se hlavní zápletka,   jako obvykle na tento žánr,   neobejde bez patřičného   kouzla. Příběh je o   dospívajícím chlapci   Brianovi, který nějakým   zázrakem získá schopností   basketbalové hvězdy Kevina   Duranta a to v době, kdy se   oba současně dotknou   basketbalového míče. A   začnou se dít věci. Ve   škole je Brian, který byl do   té doby všem spíše pro   smích, náhle hvězdou   basketbalu a z Kevina se   naopak stane tak   nejneschopnější hráč,   jakého kdy bylo v NBA k   vidění. Až je div, že ho z   profesionálního sportu   nevyhodili. A to je vše.   Plejáda různých   sportovních a humorných   situací, se sem tam nějakou   hláškou a moudrem, může   začít. Ano, je to hloupé a   naivní, ale když je to   určené pro celou rodinu, tak   nakonec proč ne. Chce to jen   cit pro představivost a smysl   pro fantazii. Jen tak se dá   snímek, v rámci poklidného   odpočinku u televize,   náležitě užít. A snažit   se příběh nepředvídat,   byť je to v tomto případě   hodně těžké.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

17:55 - 18:40

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

42 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Honza a tři zakleté princezny

Honza a tři zakleté princezny
Honza a tři zakleté princezny

Transformers

Transformers
Transformers

Naposled navštívené:
Honza a tři zakleté princezny

Honza a tři zakleté princezny
Honza a tři zakleté princezny

Transformers

Transformers
Transformers