reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bláznivý exorcista

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2010
decepticon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.2.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.8.2013
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2011
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.7.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.6.2014
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.1.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.12.2017
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.5.2009
Tichoslapek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.10.2011
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.12.2007
Habr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2007
trslk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.10.2010
pavelxis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43552minih43552Arahan jangpung daejakjeon (2003) 
Arahan jangpung daejakjeon n
minih8442minih8442Homeboy (1988) 
Homeboy n
minih29785minih29785Mizerná neděle (1971) 
Sunday Bloody Sunday n
minih5372minih5372Cyborg Cop II (1994) 
Cyborg Cop II n
minih42449minih42449Vedlejší role (1989) 
Speaking Parts n
minih60365minih60365Rande v Queensu (2006) 
How to Go Out On a Date In Queens n
minih56883minih56883Machři (2010) 
Grown Ups n
minih8037minih8037Halloween II. (1981) 
Halloween II. n
minih9696minih9696Jízda v bouři (1966) 
Ride in the Whirlwind n
minih46760minih46760Bláznivé poslání (1982) 
Mi ni te gong dui n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
8   - curil
8   - pataamat
6   - Kuvik
4   - decepticon
6   - MaKy92z
6   - kahi
5   - ASPHALT
6   - rosta12
8   - zazrakpave
9   - miroslav22
4   - miratskyl
4   - wrangler
9   - deatdavid
5   - Tichoslape
9   - Alfonc
10 - Habr
1   - trslk
6   - pavelxis
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266439
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.784/0.748