reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bláznivá Apokalypsa

Whoops Apocalypse

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
87 minut
„A tak začala třetí světová válka...“

Celkové hodnocení filmu Bláznivá Apokalypsa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.10.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.5.2013
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.10.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40819minih40819Osm statečných (2006) 
Eight Below n
minih34353minih34353Bartleby (2000) 
Bartleby n
minih52532minih52532Revoluce paní Ratcliffové (2007) 
Mrs. Ratcliffe's Revolution n
minih32476minih32476Deník sexuálních obětí (2001) [Video] 
Diary Of a Sex Addict n
minih55530minih55530Miláček Rita (2003) 
Lovely Rita, sainte patronne des cas désespérés n
minih41840minih41840Nezralé maliny (1980) [TV inscenace] 
Nezralé maliny n
minih34969minih34969Harold Lloyd (1962) 
Harold Lloyd's World of Comedy n
minih45898minih45898Ta záležitost s Gray (2006) 
Gray Matters n
minih50967minih50967Netvor z pouště (2005) [TV film] 
Manticore n
minih5538minih5538Černý mlynář (1975) [TV film] 
Die Schwarze Mühle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 %
7   - pataamat
3   - Kuvik
3   - satyr
3   - lionheart
5   - Area
5   - deatdavid

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - cévní mozkov...

12:20 - 12:40

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:10 - 12:25

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141650
Osobností: 606706
Fotografií: 526705
Plakátů: 254013
Obsahů a biografií: 130342

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.383/0.364