ohodnotit

Bláhový sen

Další název:
Fond Dream
Žánr:
Rok:
1943
Délka:
102 minut
Premiéra v ČR:
3.12.1943

Celkové hodnocení filmu Bláhový sen

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2006
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.9.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2012
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2008
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2005
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.2.2017
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2007
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.5.2008
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2007
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.8.2005
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.4.2005
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.8.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.5.2010
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2009
Majdulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2010
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.9.2011
deuska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2007
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2009
daDA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2004
frada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64328minih64328Čtyři lvi (2010) 
Four Lions n
minih144690minih144690Hra osudu (2011) [TV film] 
Am Ende die Hoffnung n
minih42764minih42764Jak jsme vysílali Hříchy pro pátera Knoxe (1992) 
n
minih29228minih29228Neviditelný útočník (1997) 
Black Thunder n
minih135288minih135288Sejdeme se v Benátkách (2015) 
Meet Me in Venice n
minih39503minih39503Veselé Vánoce, Santa Clausi (2001) 
Call Me Claus n
minih14822minih14822Ohavný dr. Phibes (1971) 
The Abominable Dr. Phibes n
minih46076minih46076Dr. Dolittle 4 (2008) [Video] 
Dr. Dolittle: Tail to the Chief n
minih12794minih12794Moje levá noha (1989) 
My Left Foot n
minih12298minih12298Měsíční hory (1989) 
Mountains of the Moon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 % (23)
4   - curil
8   - clara.bow
7   - Angelika28
6   - hvezdyn
7   - Petra.Barb
7   - Serpentina
6   - Misantrop
6   - REKBRIT
7   - melakara
6   - nick4
4   - Andrejevna
7   - dandysek
5   - Ingrid
4   - lebowski
9   - miroslav22
6   - rosta12
7   - skukum
7   - Majdulka
7   - marketastu
8   - deuska

TV Program

ČT1 - Postřižiny (1980)

15:55 - 17:30

85 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Zachráníme supy?

17:00 - 17:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Linka 112 (2018) [TV pořad]

16:55 - 17:50

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154189
Osobností: 639291
Fotografií: 586818
Plakátů: 278455
Obsahů a biografií: 141241

Poslední komentáře

Swinging Safari (2018)

Swinging Safari
Pohled na zlatá sedmdesátá   léta očima patnáctiletého   kluka, který žije s rodiči   na pláži Pacifiku. Kolem   něj je spousta kamarádů a   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Kitty není kočka (2018) [TV seri...

Kitty není kočka
Kitty je malá holka s velkou   představivostí a ještě   větší kuráží. Je ve   věku, kdy mají děti ten   skvělý pocit, že mohou být   kýmkoliv a více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Tvorba Tima Burtona se mi   vždy docela líbila, ale   Sirotčinec na mě opravdu   zapůsobil. Spojuje pro   Burtona tak typické   podivnosti, a více >

Autor: Ondrej_pribehar | Hodnocení: 10 / 10

Rudá volavka (2018)

Rudá volavka
Je pravda, že až do posledni   chvíle jsem nevěděla, na   čí straně je. Ale jinak tam   hrál hlavní roli spíš   tvrdeh sex než konspirace   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Válka bosů (1992) [TV film]

Radim

Válka bosů
Jeden z nejlepších filmů z   oblasti mafianskeho   podsvětí, boje a falešných   vztahů. Doporučuji vřele.

Autor: Radim39 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.438/0.405