reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bismarck

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2006
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2010
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65004minih65004Mark Knopfler: A Night in London 1996 (2003) [DVD] 
Mark Knopfler: A Night in London 1996 n
minih70453minih70453Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 
The Girl with the Dragon Tattoo n
minih4520minih4520Bouřlivé výšiny (1992) 
Emily Brontë's Wuthering Heights n
minih4268minih4268Bláznivá škola (1996) 
High School High n
minih6486minih6486Dnes neordinuji (1948) 
Dnes neordinuji n
minih60517minih60517Egy csók és más semmi (1941) 
Egy csók és más semmi n
minih88934minih88934Kolaborovali s nacisty (2010) [TV cyklus] 
Nazi Collaborators n
minih59005minih59005Diana (1998) [TV film] 
Diana n
minih43397minih43397Ledově ostří (2007) 
Blades of Glory n
minih6818minih6818Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu (1963) 
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
8   - cicis
5   - Kuvik
8   - davidek
2   - deatdavid
8   - tvo
8   - zsuzsanna
6   - vendelin1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262458
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.295/0.233