reklama
 
ohodnotit

Bismarck

Další název:
Bismarck - Das politische Schicksal des Eisernen Kanzlers
Rok:
1940
Délka:
118 minut

Celkové hodnocení filmu Bismarck

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.9.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2006
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2009
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2010
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30080minih30080Oidipus král (1967) 
Edipo Re n
minih10982minih10982Kull Dobyvatel (1997) 
Kull the Conqueror n
minih70818minih70818Ve spánku (2010) 
Dans ton sommeil n
minih64036minih64036Lovci nacistov (2010) [TV seriál] 
Nazi Hunters n
minih54966minih54966Cry, the Beloved Country (1995) 
Cry, the Beloved Country n
minih64124minih64124Keď sa opäť uvidíme (1952) 
Bis wir uns wiedersehn n
minih42372minih42372Next (2007) 
Next n
minih55721minih55721Bitva o Okinawu (1962) 
Taiheiyo senso to himeyuri butai n
minih36045minih36045Červená spodnička (1987) 
Le jupon rouge n
minih28454minih28454Carmelo and Me (2000) 
Carmelo and Me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 % (7)
8   - cicis
5   - Kuvik
8   - davidek
2   - deatdavid
8   - tvo
8   - zsuzsanna
6   - vendelin1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151325
Osobností: 635466
Fotografií: 576036
Plakátů: 274113
Obsahů a biografií: 139151

Poslední komentáře

Pod povrchem (2000)

Pod povrchem
║Rozpočet   $100miliónov║Tržby USA   $155,464,351║Tržby   Celosvetovo $291,420,351║   /videl v kine: 65%/___

Autor: T2 | Hodnocení: 6 / 10

Krokodýl Dundee v Los Angeles (2...

Krokodýl Dundee v Los Angeles
║Rozpočet   $21,15milióna║Tržby USA   $25,635,682║Tržby   Celosvetovo $39,438,674║   Dosť neskoro sa zobudili s   týmto pokračovaným a   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 3 / 10

Darc (2018)

Vostrej chlápek Darc!

Darc
Naprostej výplach, logiku a   reálnost, či snad kvalitní   scénář nehledejte, tohle je   "B" jak má být. Krvavá   pomsta jednoho kluka co   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Paco - stroj smrti (1986)

Paco - stroj smrti
Italská kinematografie 80.   let je plná různorodých   snímků všech žánrů   citující nebo se jen   vezoucí na právě   populárním námětu. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Merlin (1998) [TV film]

Merlin
Vzhledem k době opravdu   zdařilý film. Dobré triky a   výprava. Všichni herci se   povedli, hlavně Helena Bonham   Carter, ale dost mi vadil   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.203/0.158