reklama
 
ohodnotit

Bingo

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
86 minut
„Kolotoč bláznivých a veselých příběhů malého chlapce a psa.“

Celkové hodnocení filmu Bingo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2010
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.10.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2010
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.7.2011
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.4.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.6.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2014
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3538minih3538Banda (1993) 
Posse n
minih32823minih32823Jmenuji se Sam (2001) 
I Am Sam n
minih5081minih5081Cesta zpátky časem (1988) 
n
minih2339minih23391492: Dobytí ráje (1992) 
1492: Conquest of Paradise n
minih5501minih5501Černé hrdlo (1985) 
n
minih54781minih54781Královna Viktorie (2009) 
The Young Victoria n
minih47287minih47287A.D.A.M. (1973) [TV film] 
A.D.A.M. n
minih25267minih25267Rozpoutané peklo (1997) 
Dante's Peak n
minih44301minih44301Soudkyně Amy (1999) [TV seriál] 
Judging Amy n
minih46990minih46990Převtělená (2007) 
Si j'étais toi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61 %
5   - curil
6   - Lienocka22
4   - Kuvik
6   - New
6   - davidek
8   - satyr
4   - Zaplman
5   - miroslav22
10 - Gremmie
7   - makiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146345
Osobností: 621504
Fotografií: 550920
Plakátů: 262457
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.577/0.531