ohodnotit

Bílý žár

White Heat

Další název:
Maschinenpistolen; Sprung in den Tod
Žánr:
Rok:
1949
Délka:
108 minut

Celkové hodnocení filmu Bílý žár

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.2% (26 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.2.2009
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2012
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.1.2008
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2014
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.10.2006
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.7.2018
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.10.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2008
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2019
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.5.2013
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2008
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.9.2011
valip159951
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.11.2018
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.7.2008
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.5.2008
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2017
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2007
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.8.2011
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.6.2018
Joy84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2018
vali84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.12.2017
Dr.film
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih59638minih59638Tanečnice (2006) 
Natasha n
minih31951minih31951Policajtka (2001) 
Angel Eyes n
minih28460minih28460Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko (2001) 
Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko n
minih111225minih111225Památkáři (2014) [2k digital] 
The Monuments Men n
minih120447minih120447Černý jezdec (2014) 
The Dark Horse n
minih22888minih22888Vražedné alibi (1995) 
Just Cause n
minih133559minih133559Perfektní shoda (2015) 
Meet My Valentine n
minih10986minih10986Kung-fu (1986) 
Kung fu: The Movie n
minih80945minih80945Tři moulové (2012) 
The Three Stooges n
minih45546minih45546Bláznovo zlato (2008) 
Fool's Gold n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.2 % (26)
7   - curil
7   - pataamat
9   - Edward52
6   - mat.ilda
4   - Mlapiska
8   - Akana
8   - Zimmy871
8   - Ed
7   - Manučao
5   - Antonin_Ve
7   - rosta12
7   - wrangler
9   - Johnny1
8   - miratskyl
7   - Darkman7
8   - JoeLimo
10 - valip15995
1   - Kloby
9   - El_Indio
6   - JanBlub
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165281
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307418
Obsahů a biografií: 151489

Poslední komentáře

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Svatba na bitevním poli (2008)

Někdy to nestačí

Svatba na bitevním poli
Řeklo by se schopný   zkušený režisér a   špičkové obsazení to je   záruka kvality. Kdo viděl   tuhle pseudokomedii bude   souhlasit s tím, že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.269/0.254