ohodnotit

Betonová válka

Concrete War

Další název:
The Last Hour
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
82 minut
„Policajt chce svou ženu zpět… člen zločinecké bandy chce své peníze… prchající chce všechno!!!“

Celkové hodnocení filmu Betonová válka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.10.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2007
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.9.2008
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2013
HanesMJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43533minih43533Dotkni se ohně (2006) 
Catch a Fire n
minih62714minih62714Thriller - drsný film (1974) 
Thriller - en grym film n
minih50045minih50045Cesta ke slávě (1976) 
Bound for Glory n
minih27274minih27274Cena lásky (1998) [TV film] 
An Unepected Life n
minih7350minih7350Emma (1996/1) 
Emma n
minih47908minih47908Annie Leibovitz: Život objektivem (2006) 
Annie Leibovitz: Life Through A Lens n
minih38895minih38895Carcharias - Velký bílý (2001) 
n
minih12384minih12384Mí Pražané mi rozumějí (1991) 
n
minih155545minih155545Dávná křivda (2016) 
Killer Assistant n
minih140625minih140625Dokonalé protiklady (2015) 
A Perfect Wedding n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (8)
5   - curil
6   - AGAMEMNON
8   - satyr
7   - rosta12
6   - pepe15
4   - Rendys
6   - moramp
4   - HanesMJ
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155381
Osobností: 642327
Fotografií: 594386
Plakátů: 282745
Obsahů a biografií: 142464

Poslední komentáře

Teroristka (2019)

phs

Teroristka
az do "strileci   sceny" celkem nic moc,   ani jsem si nebyla jista, ze   maj "babky" az   takovou pravdu, ale   více >

Autor: phs | Hodnocení: 9 / 10

Monika a hříbě s hvězdičkou (198...

Monika a hříbě s hvězdičkou
Holčenčí ptákojna tak   velká, že až drnčí   dveři. Deset panu Kanyzovi a   dalších deset panu   Zedníčkovi.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vidláci (1997)

Vidláci
"Čtyři hodiny! Že   bychom zaspali!?" už u   nás zdomácnělo navždy.   Film je příjemná (i když   málo pravděpodobná)   podívaná pro více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Pražské tajemství (1988)

dětské scifi

Pražské tajemství
Film se mi líbil. Oddechovka.   Trochu sci-fi. Krásné   záběry. Znám i knížku.   Konečně film, kde netečou   potoky krve. Nevystupují   roboti i když je to sci-fi.

Autor: Břečťan | Hodnocení: 10 / 10

V dosahu smrti (2015)

V dosahu smrti
Laciné béčko, které je   přehlídkou nesmyslných   přestřelek a neustálého   pobíhání z úkrytu do   úkrytu. Bakelitové   automatické zbraně z více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.343/0.306