';
ohodnotit

Betonová válka

Concrete War

Další název:
The Last Hour
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
82 minut
„Policajt chce svou ženu zpět… člen zločinecké bandy chce své peníze… prchající chce všechno!!!“

Celkové hodnocení filmu Betonová válka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.10.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.5.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2007
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.1.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.9.2008
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2013
HanesMJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih109975minih109975Zachraňte Jessiku Lynchovou (2003) [TV film] 
Saving Jessica Lynch n
minih151562minih151562Atomic Blonde: Bez lítosti (2017) 
Atomic Blonde n
minih57203minih57203Hřmění divadla Sklep (2000) 
n
minih77319minih77319Špioni (2009) 
Zoomerne n
minih3893minih3893Bez vyhlášení rozsudku (1979) 
Maclup edil i weiler n
minih91876minih91876Reality Show (2012) 
Reality n
minih173845minih173845Rimase uno solo e fu la morte per tutti! (1971) 
n
minih80230minih80230Shun Li a Básník (2011) [DVD kinodistribuce] 
Io sono Li n
minih65441minih65441Charlie Chan at the Opera (1936) 
Charlie Chan at the Opera n
minih51384minih51384Opravdové ženy (1997) [TV film] 
True Women n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (8)
5   - curil
6   - AGAMEMNON
8   - satyr
7   - rosta12
6   - pepe15
4   - Rendys
6   - moramp
4   - HanesMJ

TV Program

ČT1 - Pupendo (2003)

22:30 - 00:35

75 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat idiota (1999)

22:30 - 00:15

75 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

23:10 - 00:10

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

22:40 - 23:50

65 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183590
Osobností: 688024
Fotografií: 735670
Plakátů: 354512
Obsahů a biografií: 169003

Poslední komentáře

Watcher (2022)

PROCESOR!

Watcher
Čekal jsem od toho víc. Za   mě to zpočátku byla   nevýslovná nuda s hlavní   hysterkou, co všude viděla   úchyláky jen se někam   pohnula. více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Sbohem Kryštůfku Robine (2017)

Sbohem Kryštůfku Robine
Dobrodružství Medvídka Pú   a jeho kamarádů zná už i v   Česku každý. Málokdo však   ví, že to byly původně   obyčejné hračky chlapce pod   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení