ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Berušky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2008
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.2.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2011
mikee007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2018
Ki-gy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.7.2011
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.10.2006
Alla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.5.2008
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2007
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2011
kamisu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2008
79karlos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih26536minih26536Tajemství loňského léta: Rok poté (1998) 
I Still Know What You Did Last Summer n
minih121886minih121886Jízda do pekel 3 (2014) 
Joy Ride 3 n
minih21266minih21266Veronika, prostě Nika (1980) [TV film] 
n
minih51201minih51201Je to i můj život (2009) 
My Sister's Keeper n
minih56439minih56439Abominable (2006) 
Abominable n
minih48336minih483362001 maniaků: Pole vřískotu (2010) 
2001 Maniacs: Field of Screams n
minih144990minih144990Krycí jméno Holec (2016) 
Krycí jméno Holec n
minih48257minih48257Cesta (1982) 
Yol n
minih46173minih46173Pistole sedmi statečných (1968) 
Guns of the Magnificent Seven n
minih39725minih39725Gargoyl (2004) [Video] 
Gargoyle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 % (12)
7   - curil
5   - Agostino
3   - Kuvik
8   - rimeon
7   - mikee007
8   - Ki-gy
6   - iris
3   - Alla
7   - sarka76
7   - Romca75
6   - kamisu
9   - 79karlos

TV Program

ČT1 - Durrellovi (2016) [TV seriál]

14:00 - 14:45

36 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Anakonda - konec mýtu?

14:00 - 14:55

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:05

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

14:35 - 15:30

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165533
Osobností: 660235
Fotografií: 639561
Plakátů: 308166
Obsahů a biografií: 151823

Poslední komentáře

Riskantní podnik (1983)

No

Riskantní podnik
žádná velká sláva nebo   extra komedie to tedy není,   ale dá se to skouknout   (jednou). Jednoduchý námět,   průzračná dějová linka,   předvídatelný konec.   Sladký Tom Cruise až moc   sladký:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Parta hic (1976)

Na

Parta hic
tomto snímku je krásně   vidět, že i se super   hereckým obsazením se dá   natočit mizerný film.   Téměř vše špatně:   námět, scénář,   více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Prometheus (2012)

Prometheus
Slabota, slabota, slabota...!  
Jak čtu ty komentáře, tak   ta dívčina, co z pobožného   Promethea byla hin a celý ho   probrečela, měla asi zrovna více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 2 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Vetřelec: Covenant
Kde jsou ty časy, kdy první   Vetřelec děsil kina. Pryč   je doba překvapení, hrůza z   neznáma. Dneska se člověk   diví, že posádka lodi z   více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 5 / 10

O babě hladové (1990) [TV inscen...

O babě hladové
No, velmi zajímavý počin.   Jen to mělo skončit smrti   té první dívky. Takto mi to   přijde dějově   nevyvážené. Přesto jde o   nadprůměr.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.286/0.272