Zari
ohodnotit

Bergman a Bergman [TV film]

Další název:
Bergman a Bergman detektivní kancelář
Rok:
1984
Délka:
62 minut

Obsah filmu Bergman a Bergman

 
Detektivní televizní komedie „Bergman a Bergman“ zavádí diváka do blíže neurčené země. Bergman otec a Bergman syn – to jsou majitelé soukromé detektivní kanceláře, která musí vyřešit nejeden zapeklitý případ, v nichž nezřídka figurují různé žárlivé vztahy a manželské nevěry. Případ, jaký je tento, je opravdu spletitý, neboť v pátrání po zmizelé osobě musí detektivové proniknout až do koncertní síně. Nikdo z obecenstva netuší, že by jim mohlo jít o život, neboť v důmyslně provedeném uschování se ukrývá načasovaná výbušnina. Interiérový doplněk, v němž se výbušnina ukrývá a hrozí tak nebezpečí atentátu, je zdánlivě neškodný svícen. Výbuch je...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.7.2024
Ono to nefunguje jako celek, ale gagů je zde dost   a všechny dobré. Opravdu netuším, proč to   nebylo pojato celé trochu jinak. Zdálo se mi,   že to tak nějak nedrží pohromadě. Zcela   jistě se dá kouknout znova, ale že bych to   musel víckrát do roka, to asi ne.
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.6.2021
Tenhle televizní filmeček je podstatně víc   komedie než krimi. To by vůbec nevadilo ale   Miloš Kopecký s Borisem Hybnerem coby otec a syn   Bergmanové byli až rušivě nesourodá dvojice.   Nevím kolik práce na námětu a scénáři   odvedl Jaroslav Dietl a kolik Boris Hybner ale   skoro bych hádal, že pan Dietl u toho asi moc   nebyl, protože ten scénář je na jeho poměry   nezvykle plochý a nepropracovaný. Ve výsledku   se to odkoukat určitě dalo ale jen jako taktak   průměrná záležitost. Je na tom vidět, že i   režisér Jan Bonaventura je doma úplně někde   jinde.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama