reklama
 
ohodnotit

Ber padesát dva

52 Pick-Up

Další název:
Ber 52
Rok:
1986
Délka:
110 minut
„Tajný poměr ženatého muže s milenkou vede k vydírání a vraždám.“

Celkové hodnocení filmu Ber padesát dva

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.6% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.2.2015
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.11.2009
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.1.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.4.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.5.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2009
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50927minih50927Obraz Doriana Graye (2004) 
Picture of Dorian Gray n
minih54354minih54354Slunečnice (1985) [TV inscenace] 
Slunečnice n
minih138443minih138443Jmenuji se Emily (2015) 
My Name Is Emily n
minih18711minih18711Sex a Zen (1992) 
Sex And Zen - Rou pu tuan zhi tou qing bao jian n
minih44027minih44027Jistě, pane ministře (1980) [TV seriál] 
Yes, Minister n
minih7478minih7478Exploze (1992) 
Live Wire n
minih100834minih100834Kauza Cervanová (2012) [DCP] 
n
minih11228minih11228Leaving Las Vegas (1995) 
Leaving Las Vegas n
minih15410minih15410Panna (1940) 
n
minih36709minih36709Agent Cody Banks (2003) 
Agent Cody Banks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.6 %
8   - curil
7   - Edward52
7   - FrankieOnd
6   - Charlie35
8   - tomas.sulc
9   - oulisna
6   - rosta12
5   - Rendys
5   - kamil.ice
1   - stixman
6   - blackpoint
10 - dr.obek
6   - respiro

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2004) [TV seriá...

15:05 - 15:55

3 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Krasobruslení: ME 2018 Rusko

13:45 - 16:15

83 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:05 - 15:55

3 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

14:30 - 15:30

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147881
Osobností: 626353
Fotografií: 561927
Plakátů: 266497
Obsahů a biografií: 135755

Poslední komentáře

Botostroj (1954)

...PRAVDA PRAVDIVÁ...

Botostroj
...TAK TAKHLE TO   CHODILO,CHODÍ A BUDE   CHODIT...CHCEŠ PRÁCI BUDEŠ   MAKAT ZA PÁR DROBNÝCH,POKUD   NÉÉÉ,MÁŠ SMŮLU,VENKU   JICH ČEKÁ NA PRÁCI více >

Autor: trampnettulakfb | Hodnocení: 10 / 10

Kdybych byla kluk (2017)

Kdybych byla kluk
I když jde o stokrát   obehraný námět, film mě   velice pobavil. Asi ve   francouzském frivolním   podání má příběh jiné   grády. Už jen to více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Vzteklina (2/6) (2018) [TV epizo...

Hon na lišku

Vzteklina (2/6)
Po shlédnutí druhého dílu   je evidentní kam celá série   bude směřovat.Kriminální   rovina případu se příliš   neřeší a tak je třeba   vycpat více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

1890
Seriál s nadstardantní   výpravou, pěknými kostýmy   i lokacemi a vcelku   zajímavým, jenže bohužel   až nezáživně pomalým   dějem. Co mi ale více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Zázrak na ledě (1981)

Zázrak na ledě
Film se mi líbí o chloupek   víc, než novější   Hokejový zázrak, možná   proto, že tady je víc   emocí, zřejmě proto, že to   bylo natočeno více >

Autor: Alix | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.238/0.198