Cerven
ohodnotit

Bavorák 2

Bumer Film vtoroj

Další název:
Бумер. Фильм второй; Bumer 2; Bumer 2: Ray na zemle ; Heaven on Earth;
Žánr:
Země:
Rok:
2006
Délka:
110 minut

Komentáře k filmu Bavorák 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
sakro
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.11.2010
nové obzory ruské bezútěšnosti
Kupodivu příjemné   překvapení i po zhlédnutí   druhé části této road   movie. Vše je položeno do   jakési civilnější polohy,   přidala se i poetičtější   část. I když po pravdě   řečeno vstup Dašky na   scénu filmu spíš ublížil,   než pomohl. A to i přesto,   že se snažila vystupovat   minimálně stejně drsně   jako její mužští   kolegové. Jinak opět tvrdé   a akční pasáže střídají   lyrické pohledy na venkov   široširé matičky Rusi.   Pokud tedy slovo lyrika není   ve spojení s ruským venkovem   protimluv. Já osobně se bez   podobné lyriky velmi rád   obejdu. Celý film je hodně   postaven na náhodách.   Náhodné jednání v   nejméně očekávaných   situacích, spousta   náhodných setkání, bez   nichž by však děj nemohl   pokročit. Nad tím ale   nesmíte uvažovat, musíte   brát příběh tak, jak je   vám předkládán, a pak to   není ani na škodu věci.   Také hodně v chování   některých postav nechápete,   ale přesto jsem   přesvědčen, že to tak   může být. To jen my nejsme   schopni ruský naturel   pochopit. Po herecké stránce   bych tento díl hodnotil lépe   než jedničku, téměř   všichni mi připadali takoví   věrohodnější. Kameramanovi   se opět podařilo pár   skvělých záběrů, hudba i   tady byla použita velmi   vhodně. Každému, kdy by se   chtěl na Bavoráka 2 podívat   jen doporučím, ať se   předtím podívá i na   jedničku. Není to sice   bezpodmínečně nutné, ději   budete rozumět i tak, ale   mnohem lépe pochopíte   některé náznaky. Rád film   doporučím a troufám si   říct, že to je za málo   peněz hodně muziky.
holcinazmoravy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2008
Tento film je rozhodně   lepší než ten první. Děj   poněkud komplikovanější.   Fakta, která nám chybí a   některým vrtají hlavou, se   dozvídáme až někde   uprostřed filmu. Tento film   rozhodně doporučuju!!

A musím   souhlasit: soundtrack je   opravdu povedený.
vjaburek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Jeden z nejlepších ruských   filmů vůbec.Skvělé!Ta   atmosféra, děj, a   hudba!!!Tenhle film je   mezníkem ruské   kinematografie, a doufám že   další na něj navážou.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Bavorák (2003)

 Bavorák (2003)
Bavorák n
Bumer
Žánr: krimi / drama
Země: Rusko
Režie: Pjotr Buslov

(pokračování)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Stříbrné requiem

16:40 - 17:45

56 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:45

36 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2003/1) [TV pořad]

16:45 - 17:55

51 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Reklama