ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Baščovanský a zať

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.1.2014
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.5.2018
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.8.2010
bobak11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.4.2008
paskaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.6.2014
kukulka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.11.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40071minih40071Dáma s kaméliemi (1962) [TV film] 
Le dame aux camelias n
minih44170minih44170Akce nemluvně (2006) 
Bo bui gai wak n
minih58611minih58611Na vlásku (2010) 
Tangled n
minih18596minih18596Sedmá rota za úplňku (1977) 
La 7éme Compagnie Au Clair De Lune n
minih39128minih39128Carl Orff - Der Mann der Carmi... (1989) 
n
minih47644minih47644Moje skvělá kariéra (1979) 
My Brilliant Career n
minih33282minih33282Vivat Beňovský! (1975) [TV minisérie] 
Vivát, Benyovszky! n
minih6614minih6614Dobyvatelé ztracené archy (1981) 
Raiders of the Lost Ark n
minih2533minih2533Adam a Otka (1973) 
Adam a Otka n
minih35491minih35491Další povídky z města (2001) 
Armistead Maupin's Further Tales of the City n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 % (7)
3   - Agostino
1   - Lienocka22
10 - volam.sa.p
5   - satyr
7   - bobak11
10 - paskaa
4   - kukulka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637146
Fotografií: 582048
Plakátů: 276447
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Mumie se vrací (2001)

Mumie se vrací (2001)

Mumie se vrací
Tenhle film mám moc ráda.   Koukám na něj pořád dokola   jak na 1. tak i na 2. díl....   Vždycky si pobrečím když   Eve ( Rachel Weisz ) umírá.   Pak když se vrátí to mám   velkou radost. :)

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie (1999)

Mumie (1999)

Mumie
Tenhle film patří k mým   nejoblíbenějším, vtipné   hlášky, skvělé herecké   obsazení i vtipné momentky.   Dost mě pobavilo jak se tam   Rick více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.144/0.104