Zari
ohodnotit

Barbar

Valhalla Rising

Další název:
Vzkriesenie Valhaly (SK)
Rok:
2009
Délka:
93 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Barbar



POZOR SPOILER

Část I. Hněv
Muži se perou u kůlu. Jeden z nich je jejich jednooký zajatec a umí to velice dobře. Je vidět, že jsme hluboko v minulosti. Vládnou zde holé ruce, sekery, meče. Na muže s jedním okem jsou posláni soupeři dva, ale ani oni nemají šanci. Po každém zápase je jednooký zavřen do klece. Kolem něj se motá malý, blonďatý kluk. Jednooký najde při koupání kus ostrého předmětu a tento si uschová. Pak jej použije ke zneškodnění věznitelů a svému osvobození. To se mu podaří a i s klukem putují dále sami.

Část II. Tichý bojovník
Oba pak narazí na jiné bojovníky. Jsou jimi přijati a jednookému dáno právě toto jméno. A protože nemluví, hovoří za něj kluk.

Část III. Muži Boha
Ocitáme se s bojovníky na lodi. Jsou to muži Boha a hledají Svatou zemi. A protože se jim to nedaří, svedou vinu na kluka a chtějí jej zabít. Jednooký tomu však zabrání. A pak konečně najdou sladkou vodu a tím i zemi.

Část IV. Svatá země
Zde najdou pohřebiště s mrtvými položenými na vztyčených dřevech. Pak plují dále a někdo po nich vystřelí šíp. Jeden z mužů je zasažen a ostatní vybíhají na břeh do bahna, aby mohli bojovat. Není však proti komu.

Část V. Peklo
Už se zapíjí nález země, když jsou slyšet podivné zvuky. Jednooký staví na sebe kameny. Vrací se jeden z uprchlých mužů. Ale už nevypadá jako oni, nýbrž je bez oděvu a nalíčen jako domorodec. Ostatní muži se mezi sebou zabíjejí.

Část VII. Oběť
Jednooký s klukem a zbylými dvěma muži pokračují dále. Zde narazí na domorodce a asi je čeká tuhý boj…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Barbar



Okolo roku 1000 nl, žil štyri roky One Eye (Jednooký), nemý bojovník s nadprirodzenou silou, v zajatí nórskeho náčelníka Barda. Neskôr sa mu podarí uniknúť a svojho väzniteľa zabije. Spolu s chlapcom, ktorého taktiež väznili, sa vydáva na cestu do srdca temnoty. Na svojej ceste stretnú „bojovníkov Krista“, s ktorými sa na ich lodi plavia do nového sveta. Nový svet odkryje svoje tajomstvá, bojovníkov čaká smrť a One Eye odhalí svoje ja....


Autor: Lienocka22

Popis / Obsah / Info k filmu Barbar



Jednooký válečník beze jména, který oplývá nesmírnou silou, byl celé roky držen ve vězení. Jednoho dne se mu konečně podaří uprchnout a spolu dalším otrokem, malým chlapcem, se vydává na dlouhou cestu do samého nitra temnoty. Na konci jejich poutě čeká poznání, za které se platí životem…

Zdroj: H.C.E.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Bolkoviny (1997) [TV pořad]

01:10 - 01:50

9 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

59 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

NOVA - Kluk od vedle (2015)

00:55 - 02:45

24 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

49 minut již uběhlo
126 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
U snědeného krámu

U snědeného krámu

Karla Runkehl

Runkehl Karla

Naposled navštívené:
U snědeného krámu

U snědeného krámu

Karla Runkehl

Runkehl Karla