';
ohodnotit

Banovič Strahinja

Banović Strahinja

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1983
„Franco Nero v hlavní roli jugoslávského historického filmu. Drama velké lásky, zrady a odplaty.“

Celkové hodnocení filmu Banovič Strahinja

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.8% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2019
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2019
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.4.2008
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.2.2018
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2010
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2016
jirkami
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
hradil.24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51433minih51433Tajná válka Harryho Frigga (1968) 
The Secret War of Harry Frigg n
minih155390minih155390Případ mrtvého nebožtíka (2020) 
Případ mrtvého nebožtíka n
minih41801minih41801Děti z ostrova pokladů (2004) 
Treasure Island Kids: The Battle of Treasure Island n
minih145650minih145650Carnage Park (2016) 
Carnage Park n
minih13293minih13293Myšlenky (1990) 
Myšlenky n
minih25931minih25931Deň, ktorý neumrie (1974) 
Deň, ktorý neumrie n
minih40667minih40667Nestvůra z hlubin (2004) 
The Thing Below n
minih42522minih42522Muž se srdcem kovboje (2003) [TV film] 
Monte Walsh n
minih30859minih30859Past na turisty (1979) 
Tourist Trap n
minih61825minih61825Van Diemenova země (2009) 
Van Diemen’s Land n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.8 % (11)
7   - Pitryx
8   - pataamat
10 - Edward52
4   - Agostino
8   - red.mann
10 - caligari
9   - Manučao
9   - Johnny1
7   - oskarel
8   - jirkami
10 - hradil.24
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183568
Osobností: 687968
Fotografií: 735582
Plakátů: 354418
Obsahů a biografií: 168975

Poslední komentáře

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Invaze lupičů těl (1955)

Invaze lupičů těl
Původní verze Lupičů má   pořád silnou působivost a   to i přesto, že je už přes   šedesát let stará.   Kaufmanův remake z roku 1978   je však více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Fakulta (1998)

Fakulta
Velice příjemnej   teenagerovskej sci-fi   horůrek, taková nenáročná   oddechovka. Čerpá z   podobného námětu jako   třeba Věc, Mutant nebo více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení