NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Banovič Strahinja

Banović Strahinja

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1983
„Franco Nero v hlavní roli jugoslávského historického filmu. Drama velké lásky, zrady a odplaty.“

Celkové hodnocení filmu Banovič Strahinja

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.8% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.6.2019
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2019
caligari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.4.2008
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.2.2018
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2010
oskarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.2.2016
jirkami
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
hradil.24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih156825minih156825Věčně tvá nevěrná (2018) 
Věčně tvá nevěrná n
minih43803minih43803Pátek třináctého 9 (1993) 
Jason Goes to Hell: The Final Friday n
minih86172minih86172Kapitán Phillips (2013) 
Captain Phillips n
minih48411minih48411Wrestler (2008) 
The Wrestler n
minih41485minih41485Hraběnky (2007) [TV seriál] 
Hraběnky n
minih34514minih34514Kristus se zastavil v Eboli (1979) 
Cristo si e fermato a Eboli n
minih6837minih6837Dračí dvojčata (1992) 
Shuang long hui n
minih10489minih10489Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky (1967) 
Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky n
minih14581minih14581O slavnosti a hostech (1966) 
O slavnosti a hostech n
minih136771minih136771Mutant World (2014) 
Mutant World n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.8 % (11)
7   - Pitryx
8   - pataamat
10 - Edward52
4   - Agostino
8   - red.mann
10 - caligari
9   - Manučao
9   - Johnny1
7   - oskarel
8   - jirkami
10 - hradil.24

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Afrikou letem světem

18:10 - 19:00

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:20 - 19:30

2 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:52

32 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177653
Osobností: 678025
Fotografií: 710723
Plakátů: 337978
Obsahů a biografií: 162288

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení